Bardzo fajna. Czy można ją zamówić jako koszulkę sympatyka?
Można,ale jeśli nie jechałeś maratonu to spali Ci plecy jak ją ubierzesz
ATTENTION: You are making a pre-order and the jersey will be delivered to you at NorthCape4000.
(...) punkt w Szwajcarii w hotelu, który traktował imprezę z wielką łaską (...)
W kwestii bardziej merytorycznej dot. zaplanowanej przez Wilka trasy: na odcinku Sulejówek - Okuniew (kawałek od momentu odbicia na północ i przez sam Okuniew) zrobili ostatnio nowy asfalt, ale jest zakaz dla rowerów, więc legalnie trzeba jechać chodnikościeżką, która jest znośna (bo nowa, równa, po właściwej stronie dla kierunku na Nordkapp, ale przecina wyjazdy z posesji i uliczek). W mojej ocenie to i tak jest na plus, bo jazda z samochodami na karku w bardziej ruchliwych porach dnia nie należała tam nigdy do przyjemnych.
taka natura Szwajcarów. Moje doświadczenia wskazują, że oni wszystkich i wszystko inne z innych krajów traktują z wielką łaską
Jeżeli można wtrącić trzy grosze... to niezbyt jest bezpieczny ten odcinek od Łowicza do Sochaczewa. Co prawda to tylko 20-30 km i droga szeroka z szerokim poboczem (a czasem znikającym) to jednak natężenie tirów jest duże.
Sporządziłem taki wstępny szkic trasy, bardzo chętnie poznam uwagi co do tego, szczególnie jeśli chodzi o odcinek dolnośląski, który najsłabiej znam - przede wszystkim co do jakości asfaltów oraz natężenia ruchu.