A tam trzeba odcinek że Sztokholmu pmdo Rovaniemi z promem czy wolno przez Szwecję wzdłuż Zatoki Botnickiej?
A tam trzeba odcinek że Sztokholmu do Rovaniemi z promem czy wolno przez Szwecję wzdłuż Zatoki Botnickiej?
Ja tez wypis. Czekam na wariant wschodnioeuropejski.
Szkoda Mariusz, że nie jechałes MRDP - zebrał byś doświadczenie w trasach 2tyś plus.Nastepne pełne dopiero 2025 ...
Cytat: Damian w 19 Paź 2021, 23:26Szkoda Mariusz, że nie jechałes MRDP - zebrał byś doświadczenie w trasach 2tyś plus.Nastepne pełne dopiero 2025 ...Zawsze może pojechać RAP, ten ma być co roku...
Cytat: Johnny_n w 20 Paź 2021, 10:42Cytat: Damian w 19 Paź 2021, 23:26Szkoda Mariusz, że nie jechałes MRDP - zebrał byś doświadczenie w trasach 2tyś plus.Nastepne pełne dopiero 2025 ...Zawsze może pojechać RAP, ten ma być co roku... Ja jestem ciekaw czy co roku znajdą się chetni do przejechania tego.
Bo pytanie ilu jest w Warszawie i okolicach ludzi którzy mogą wystartować. Bo tylko dla nich start w Warszawie jest korzystny. Dochodzi jeszcze cena wpisowego które do tanich nie należy. W 2022 jest baltyk a w 2023 MRDP góry więc konkurencja duża. Mnie 11-12 dni jazdy w kasku jakoś nie bawi
Wilk może znać odpowiedź. Bo pytanie ilu jest w Warszawie i okolicach ludzi którzy mogą wystartować. Bo tylko dla nich start w Warszawie jest korzystny. Dochodzi jeszcze cena wpisowego które do tanich nie należy. W 2022 jest baltyk a w 2023 MRDP góry więc konkurencja duża. Mnie 11-12 dni jazdy w kasku jakoś nie bawi
albo Wisła Extreme - 2400km
Nie żeby to coś zmieniało, ale trasa będzie w dwie strony inna, będzie jechać po obu brzegach.