Autor Wątek: HELLo moto :)  (Przeczytany 938 razy)

sosite

• Gość
HELLo moto :)
« 7 Lut 2010, 00:11 »
Ponieważ zostałem delikatnie zjechany z góry na dół za nie przedstawienie się to przepraszam i otóż to czynię.

Jestem z rocznika 1988, mieszkam w Bydgoszczy, studiuję w Toruniu i kiedy logika i chęci pozwalają (czyli śnieg odpada) podróżuję wszędzie gdzie się da. Szczerze powiedziawszy zarejestrowałem się na forum w celu zamiany mojego roweru Scott Voltage YZ4 (rocznik 2006, czyli już z namiastką dualówki) na jakiś normalniejszy co bym mógł wybierać się bez zbędnego balastu w podróże. Link to ogłoszenia znajduje się tutaj. Tym samym jeszcze raz przepraszam za trochę złą kolejność postów. Nie wykluczone, że po udanej transakcji będę tutaj stałym bywalcem :roll: (na przykład w moich planach na tegoroczne wakacje jest wyjazd w Bieszczady  :) ).
Pozdrawiam i życzę samych zjazdów!

Offline Kobieta anja

• Miasto: Żory / Wrocław
  • Na forum od: 21.04.2009
    • http://picasaweb.google.pl/ania.jaskulska
« 7 Lut 2010, 00:24 »
Witaj :)

życzę samych zjazdów!

ja osobiście wolę podjazdy  :mrgreen:

Pierzak41

• Gość
« 7 Lut 2010, 13:31 »
Witka :)

Bydgoszcz ciekawe miasto :) dobrze je wspominam ponieważ raz po wypadku rowerowo-samochodowym musiałem korzystać z usług tamtejszego dworca PKP by dojechać do celu :P co uratowało dalszą wyprawę :)

A Bieszczady też w tym roku planujemy :)

pozdrawiam :)

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
« 9 Lut 2010, 21:28 »
Witam krajana.

Ach Bieszczady, ach :-)
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum