Autor Wątek: Klasyczny Peugeot  (Przeczytany 4162 razy)

Offline Mężczyzna Dzejva

• Miasto: Świętokrzyskie
  • Na forum od: 30.11.2017
Odp: Klasyczny Peugeot
« 11 Gru 2017, 21:31 »
Witam.

Rower rozkręcony na wszystkie części, pełny przegląd i przygotowanie do nowego sezonu. Przy okazji zmierzyłem mostek. Blisko 25cm razem z klinem.

Do zobaczenia w drodze.

Offline Mężczyzna kbialy2002

• Miasto: Elbląg Polska Północna
  • Na forum od: 08.12.2017
« 12 Gru 2017, 07:11 »
Klasssaaa... sama w sobie i nigdy go nie przerabiaj.... Ja bym wrócił do mojego Jaguara...  8)
To nie sztuka pojechać z nami na wycieczkę sztuka to przyjść na następną.

Offline Mężczyzna Raphael

• lubię płynąć pod prąd i jechać pod wiatr...
  • Miasto: Garbatka-Letnisko
  • Na forum od: 07.10.2014
« 12 Gru 2017, 15:42 »
Pięęęęęękny peugeocik. Musimy się kiedyś spotkać na klasykach w połowie drogi między Połańcem a Garbatką. Połowa drogi to jakieś 75 km :) A kasku szukaj raczej z epoki. Ten co pokazałeś to współczesna wariacja epokowego "banana".

Offline Mężczyzna Dzejva

« 13 Gru 2017, 00:44 »
Pięęęęęękny peugeocik. Musimy się kiedyś spotkać na klasykach w połowie drogi między Połańcem a Garbatką. Połowa drogi to jakieś 75 km :) A kasku szukaj raczej z epoki. Ten co pokazałeś to współczesna wariacja epokowego "banana".

Umowa stoi!. Czasem marzy mi się jakaś wyprawa w stylu retro. Nawet nie na szosach, ale założyć sakwy na Wigry i objechać Polskę dookoła, objechać wojewódzwo dookoła czy nawet gminę, ale klasycznie i pokazać, że nie sprzęt, a napęd się liczy i jego wielka pasja.

Offline Mężczyzna Dzejva

« 15 Gru 2017, 18:22 »
Zaczynam powoli składać sprzęt, muszę kupić klocki bo już zużyte do max. Lakier odrobine przeczyszczony, nowy smar i ogólna konserwacja wewnątrz ramy.

Offline Mężczyzna Dzejva

« 25 Sty 2018, 23:28 »
Witam.

Rower już poskładany, czeka mnie jeszcze wymiana korby na coś normalnego. Oryginalne korby zostawiam sobie schowane. Obecne do dojeżdżenia zanim znajdę coś ciekawego. Jeszcze muszę wstawić małe blaszki z lwem w hamulce (zaślepki osi).
Myślę też już nad utorbieniem do niego, na przód mam(nie ta ze zdjęcia), coś na tył jeszcze i w drogę:)
Obecnie prezentuje się tak.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum