Autor Wątek: Plany rowerowe i postanowienia na 2018 r.  (Przeczytany 11205 razy)

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
U nas w tym roku planów rowerowych mało, bo wyjeżdżamy na dłuższy czas i nie mamy możliwości zabrać ich ze sobą. Nie pojawimy się też na dwóch najbliższych zlotach :( Mam jednak nadzieję, że uda się kupić/wypożyczyć na miejscu jakieś rowery i pojeździć po okolicy. Jeśli tak się stanie, na pewno wrzucimy jakąś relację :)

To co to za gruby wyjazd, że aż 2 lata Was nie będzie? Ludożerka domaga się szczegółów ;)

Offline Mężczyzna pietiaschka

• Miasto: Nowy Dwór Gdański
  • Na forum od: 10.01.2018
Plany? W maju prawie dwa tygodnie rowerowania w Gruzji. Bilety już kupione, teraz rozmyślanie nad ustaleniem trasy. W lipcu chcę wyrwać syna na 7-10 dni na Wiślaną Trasę Rowerową; w sierpniu nieco ponad tydzień na Ukrainie. Do tego przynajmniej kilkanaście 2-3 dniowych wypadów na zorganizowane imprezy PTTK oraz innych organizatorów. Rok zapowiada się ciekawie.

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
7-10 dni na Wiślaną Trasę Rowerową
Z synem na maraton Wisła 1200..nieźle ;)

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna pietiaschka

• Miasto: Nowy Dwór Gdański
  • Na forum od: 10.01.2018
Nie, na maratony to ja się nie nadaję  ;D
Syn ma 12 lat więc to też nie dla niego. Chcemy jechać czysto turystycznie, z namiotem. Nic na siłę, ile pogoda pozwoli.

Offline Kobieta linuś

• Miasto: Lubin
  • Na forum od: 01.01.2018
Nie, na maratony to ja się nie nadaję  ;D
Syn ma 12 lat więc to też nie dla niego. Chcemy jechać czysto turystycznie, z namiotem. Nic na siłę, ile pogoda pozwoli.

Też mam taki plan, turystycznie po 120 - 140 km dziennie wzdłuż Wisły, począwszy spod Warszawy, aż po Park Beskidu Śląskiego. Trasa nastawiona przede wszystkim na to by jak najwięcej zwiedzić, zobaczyć. To jest plan na sierpień tego roku na jakiś tydzień:)
To było dla mnie jak olśnienie.

Offline Mężczyzna Fanky

• Trzeba żyć natychmiast,jest później niż się wydaje
  • Miasto: Tychy
  • Na forum od: 23.01.2017
    • .... z Kórnika w POLSKĘ i ŚWIAT
jak co roku plany, plany ....

To ja też:
1. Majówkowy rodzinny wyjazd sakwiarski, żona już namówiona, dzieci też, więc zobaczymy jak nam pójdzie całą rodziną. Trasa w przyjaznym rowerzystom środowisku, czyli niemiecki szlak Elberadweg, odcinek od Magdeburga do Drezna.
2. Pojechać na Lubelski Maraton Turystyczny (Nielisz-Cyców-Niemce) na lajtowym dystansie 210km  ;)
3. Wdrapać się rowerowo na Szrenicę.  :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim:
4. Jak się uda zapisać to drugie podejście do wjazdu na Śnieżkę.  :o :o :o
5. .... i dużo więcej jeździć z rodzinką w wakacje.  :icon_idea: :icon_exclaim: :icon_idea: :icon_exclaim: :icon_idea:
----------------------------------------------------

Mariobiker

• Gość
2. Pojechać na Lubelski Maraton Turystyczny (Nielisz-Cyców-Niemce) na lajtowym dystansie 210km  ;)

To lubię  ;D

Offline Mężczyzna Fanky

• Trzeba żyć natychmiast,jest później niż się wydaje
  • Miasto: Tychy
  • Na forum od: 23.01.2017
    • .... z Kórnika w POLSKĘ i ŚWIAT

To lubię  ;D

Muszę w końcu poznać tą legendarną wschodnią gościnność  ;D ;D ;D
----------------------------------------------------

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
Przy okazji można zabrać inne rzeczy, niestety wadą jest kwestia opłacania cła od pewnej wartości.
Przewóz rzeczy osobistych jest chyba zwolniony z cła. Tak czy inaczej, jeśli już to pewnie weżmiemy rowery samolotem. Jeszcze pomyślimy.

Offline Mężczyzna piotrekke

• Miasto: Brzozów
  • Na forum od: 30.01.2018
    • RBRower
Plany na 2018 r. ? Jak co roku 10-14 dniowa wyprawa rowerowa a w tym roku będą to ponownie Alpy - Francja, Szwajcaria, Włochy :-)
Trasa w trakcie ustalania. Może jakieś podpowiedzi co do trasy ? Jakieś ciekawe przełęcze ? Miejsca które warto zobaczyć ?

RBRower

Offline Mężczyzna sombra

• Lubię ciszę... więc kręcę głównie nocą.
  • Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 04.11.2016
    • blog
Pojeździć  dłuższe  dystanse niż 200 km.
Dokończyć wjazd na Przełęcz Karkonoską (w ubiegłą Wielkanoc zwróciłem gdy dopadła mnie zadymka)
I nadal cieszyć się powrotem do "kręcenia"...

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
Solidnie poprawić wynik na BBT, domknąć zbieranie gmin w przynajmniej jednym województwie, do końca roku wykręcić przynajmniej te 6kkm (a obowiązków szykuje się sporo i będę miał mało czasu).

Offline Mężczyzna sombra

• Lubię ciszę... więc kręcę głównie nocą.
  • Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 04.11.2016
    • blog
A czy ktoś ma na ten rok w planach - Pierścień Tysiąca Jezior?

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Kilka osób. M.in. ja.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna MARECKI

• Miasto: Elbląg, Polska
  • Na forum od: 28.01.2016
    • Rowerowa strona Mareckiego
A czy ktoś ma na ten rok w planach - Pierścień Tysiąca Jezior?

Mam. Odwrócona trasa mnie skusiła.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum