Tak czy inaczej (bez wzgledu na trasę) maraton w tym terminie nie ma szans powodzenia. A ta trasa to już w ogóle gwóźdź do trumny. Przewiduję maks 2 uczestników.
Jest gdzieś mapa do tego?
Cytat: Giovanni w 11 Sty 2018, 19:16Jest gdzieś mapa do tego?Mapę układasz sobie sam.Marek
Świetna trasa, w sam raz na weekendowy bilet Intercity
Widzę że PK zostały przeniesione z dworców kolejowych w mniej uczęszczane i wyżej położone miejsca. I tak w kolejności: przejście graniczne na Ostrej Górze, Św. Krzyż i Przehyba... Start i meta pozostały we Wrocławiu.
Cytat: mamusz w 31 Sty 2018, 15:02Widzę że PK zostały przeniesione z dworców kolejowych w mniej uczęszczane i wyżej położone miejsca. I tak w kolejności: przejście graniczne na Ostrej Górze, Św. Krzyż i Przehyba... Start i meta pozostały we Wrocławiu.Do tego pojawiły się jakieś segmenty/odcinki oznaczone a-b ... Nie mam zamiary startować w tej imprezie, więc nie czytam o co chodzi ...
Cytat: skrzysie.k w 31 Sty 2018, 15:32Do tego pojawiły się jakieś segmenty/odcinki oznaczone a-b ... Nie mam zamiaru startować w tej imprezie, więc nie czytam o co chodzi ...A-B to akurat segmenty których nie wolno zaliczać jak piszą organizatorzy: ZAKAZANE DROGI KRAJOWE. Ja również nie biorę w tym udziału.
Do tego pojawiły się jakieś segmenty/odcinki oznaczone a-b ... Nie mam zamiaru startować w tej imprezie, więc nie czytam o co chodzi ...
Czy ktoś jeszcze (oprócz mnie ) startuje w tym wyścigu z Naszego forum?? A i jeszcze jedno pytanko. Ktoś podjeżdżał już może na szosie do tego schroniska na Przehybie?