Cytat: kosola w 22 Kwi 2018, 23:05Z wiatrem to nawet śmieci polecą Po tym jak kiedyś zobaczyłem wersalkę wyrzuconą zaraz za tablicą Kampinoskiego Parku Narodowego nabrałem wątpliwości w to stwierdzenie.
Z wiatrem to nawet śmieci polecą
Póki co, przebieg imprezy jest dość przewidywalny i wprost proporcjonalny do doświadczenia w ultra.
Cytat: Mijah w 23 Kwi 2018, 10:16Póki co, przebieg imprezy jest dość przewidywalny i wprost proporcjonalny do doświadczenia w ultra. No niestety, widać, że parę osób z motyką na słońce się porwało. Z 10 startujących dwóch już wróciło pociągiem do Wrocławia . A przecież nie ma żadnych ekstremów czy to pogodowych czy pod względem trudności trasy.
Z 10 startujących dwóch już wróciło pociągiem do Wrocławia
O co chodzi z trasą Romana Zychowicza?Błądził, zbierał gminy?
Myślę że dla mniej doświadczonych pierwsza noc na rowerze może być ekstremalna...
Prawie wszyscy poszli pierwszej nocy spać. Bardzo turystyczne podejście, jak na zawody ultra
Cytat: Borafu w 23 Kwi 2018, 11:16O co chodzi z trasą Romana Zychowicza?Błądził, zbierał gminy?Awarie jakieś miał, coś z przerzutką robił.
To musiała być raczej awaria GPSa, bo trudno awarią przerzutki wytłumaczyć taką trasę, z pętlą dookoła Studzienna:
Cytat: Wilk w 23 Kwi 2018, 15:51Cytat: Borafu w 23 Kwi 2018, 11:16O co chodzi z trasą Romana Zychowicza?Błądził, zbierał gminy?Awarie jakieś miał, coś z przerzutką robił. To musiała być raczej awaria GPSa, bo trudno awarią przerzutki wytłumaczyć taką trasę, z pętlą dookoła Studzienna: