Autor Wątek: Bieszczady  (Przeczytany 827 razy)

Offline Mężczyzna Norbi 76

• Miasto: Brzeg
  • Na forum od: 07.01.2018
Bieszczady
« 7 Sty 2018, 12:18 »
Witam. Planuję trasę Przemyśl Sanok Ustrzyki Dolne Arłamow Przemyśl. Czy ktoś jechał tamtejszymi trasami i mógłby się podzielić informacjami na temat tamtejszych tras. Dziękuję

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Odp: Bieszczady
« 7 Sty 2018, 12:25 »
Od cholery ludzi tam jeździło. Co Cię interesuje, jak chcesz jechać (asfalt, teren)?

NB ta trasa w ogóle nie prowadzi przez Bieszczady.

Offline Mężczyzna Norbi 76

• Miasto: Brzeg
  • Na forum od: 07.01.2018
« 7 Sty 2018, 12:29 »
No fakt Bieszczady to może za dużo powiedziane. Ale chcę zrobić z rodziną trasę wyżej opisaną. Chodzi mi bardziej o bezpieczeństwo. Czy jest coś czego powinniśmy unikać coś omijać. Może to dziwnie brzmi ale te okolice są  mi totalnie obce i nie wiem czego się spodziewać.

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
« 7 Sty 2018, 15:03 »
Co to znaczy rodzina? Dzieciaki młode czy sami dorośli? Po górkach czy dolinami rzek? Jakie przebiegi? Noclegi w jakiej formie? Podpowiedz co Ci odpowiedzieć?  ;)
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Mężczyzna Antracyt

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 13.06.2017
    • Poland on bike
« 15 Sty 2018, 14:47 »
Jechałem w zeszłym roku odcinek Przemyśl - Ustrzyki Dolne - Ustrzyki Górne - Komańcza - Sanok.
Trasa w czerwcu spokojna. Ruszałem wcześnie rano i miło jechało się tuż po wschodzie słońca. Drogi dobrej jakości. Kilka podjazdów i zjazdów ale bez przesadzania z kilometrami można pokonać ta trasę z zaprawionymi dzieciakami.

Moja relacja jest w trakcie tworzenia http://polandonbike.blogspot.com/2017/06/etap-3-dzien-7-horyniec-przemysl-i-dalej.html

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum