Masz żonę? Masz dziecko?
Dla mnie ma znaczenie czy ktoś ma dziecko i żonę wypowiadając się w tej sytuacji. Jakie argumenty poniżej pasa? Po prostu zadałem pytanie, które pomoże mi w zrozumieniu tego co piszecie. I tyle.
Dla Ciebie nie ma, dla mnie ma. Dziękuję, dobranoc.
Może trzeba na to spojrzeć od innej strony. Czy startując w ultramaratonie chciałbym być poinformowany, że ktoś najbliższy złamał nogę? Sprawa indywidualna, różne priorytety. Pewnie odpowiedzi nie byłyby jednoznaczne. Być może po powrocie zaskoczenie i pretensje: dlaczego mi od razu nie powiedziałaś?
Cytat: kosola w 10 Lut 2019, 21:03Swoją drogą żona się nie popisała informując go o stanie zdrowia syna. Czytam i nie wierzę. Ty tak serio?
Swoją drogą żona się nie popisała informując go o stanie zdrowia syna.
A tutaj wspomnienia z wyścigu Francuza Stephane'a Ouaja.
Skądś znam te twarz Ja obstawiam, że posiadanie bujnej brody i fryzury i noszenie okularów, ma jakiś związek z seryjnym łapaniem gum, bo też miewałem takie przypały.
Cytat: Magia w 11 Lut 2019, 19:42Cytat: kosola w 10 Lut 2019, 21:03Swoją drogą żona się nie popisała informując go o stanie zdrowia syna. Czytam i nie wierzę. Ty tak serio?Oczywiście, że na serio. Od żartów jest dział "Humor",ewentualnie "Hyde Park".Czemu ograniczasz się tylko do takiego płytkiego pytania? Rozwiń proszę swoją myśl i przedstaw swoje zdanie. Gdy zadajesz takie pytanie czuję się ustawiany przez Ciebie w pozycji jakiegoś półgłówka, którego nie należy traktować na poważnie.