Jak ktoś wie niech mi napisze w jakich imprezach startowała, bo naprawdę nie kojarzę jej osoby z żadnego ultra w Polsce... MRDP? Góry MRDP? BBT? Hę?
Kurcze to dla mnie żadne uzasadnienie. To tak jakby powiedzieć, że żebrak zamiast iść do pracy żebra, przygotował kocyk położył się i nawet postawił kubek. "Musiał wykonać pracę".Takie zbiórki na chorych ludzi wydają mi się zasadnę, jak ktoś nie ma biedny itd. Ale kasę zbierać aby jechać na wyścig... Jak ktoś wie niech mi napisze w jakich imprezach startowała, bo naprawdę nie kojarzę jej osoby z żadnego ultra w Polsce... MRDP? Góry MRDP? BBT? Hę?
Mamy takie czasy, że każdy może robić to tak jak chce i nie ma się czemu dziwić...
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Odbiegamy od tematu, a James Hayden od 21:29 (wtorek) już na mecie.
Niestety lipa straszna, nie udało jej się nawet dojechać do CP1 przed jego oficjalnym zamknięciem. Zabrakło co prawda z godzinę, ale jednak. Jazda takim tempem zakończy się DNF na mecie, która jest zamykana 15 sierpnia o 23:00 (EET), a właściwie to czasu ma nawet mniej bo impreza jest już 14-go i zgodnie z tradycją TCR ostatni zawodnik który wjedzie na imprezę przed północą otrzymuje black jersey i jego uważa się za ostatnią osobę która ukończyła wyścig. Później to już było DNF.
A już mnie zirytowalo jak w jednym z tych artykułów wyczytałem że potrzebuje na start i ekwipunek az 27tys. Ja ukonczylem pare dni przed limitem za 2tys, więc takie teksty to dla mnie wciskanie kitu. Za 27tys to żaden ekwipunek nie jest potrzebny - starczy spokojnie na noclegi w 4 i 5 gwiazdkowych hotelach