A w Ameryce nie jest tak jak w Europie, że przeważające są wiatry zachodnie?
Najlepsza wśród Kobiet Tanja Hacker z Austrii chyba za ostry miała początek. Od 10-ciu godzin nie ma jej na trasie. Dalej prowadzi,ale jej przewaga nad 2-gą Simone Bailey (USA) zmalała juz do 50 mil.Średnia Tanji z 4-ch dni i 1 godziny to prawie 228 mil / na dobe ( ok 367 km). Wynik i tak robi wielkie wrażenie
Tymczasem na 5 miejsce wskoczył Marcel Graber jadący drugim cygarem. No ciekawe jak to dalej pójdzie.
Jak ktoś ma czas to może się pobawić
Cytat: Wilk w 6 Cze 2018, 22:43Sprawdziłem tu dla Yellowstone, gdzie jutro czołówka będzie jechać - i nic wielkiego na jutro nie ma, trochę przelotnych burz, szansa na opady 5-15%Tak, ale klikaj po wzniesieniach, bo to bardziej chyba oddaje specyfikę terenu. Wiadomo, że nie każda burza ze szczytu zejdzie w dolinę, ale ja bym sugerował takie postępowanie. Dla przykładu:https://www.wrh.noaa.gov/forecast/wxtables/index.php?lat=45.031318015886306&lon=-111.46247863769531&table=custom&duration=7&interval=6
Sprawdziłem tu dla Yellowstone, gdzie jutro czołówka będzie jechać - i nic wielkiego na jutro nie ma, trochę przelotnych burz, szansa na opady 5-15%
Tanja Hacker nie tylko zwolniła. Teraz zaliczyła wtopę i rzeźbi przez gry żeby wrócić na trasę. Takie błędy to również efekt zmęczenia.edit:Robi "skrót" szutrówką przez góry.