Wybrałem czerwiec dla kilku lat i są lata bardzo parszywe pod tym względem, gdy średnia jest o 3-4 m/s większa niż normalnie.
Piękna sprawa..naprawdę. Dla Europejczyków Ameryka zawsze zostanie Ameryką. To nic, że teraz można tam dolecieć w 10 godzin...to nadal jest Ameryka. Kraina za morzem, wysokie góry, wielkie równiny, ojczyzna Indian, z drugiej strony strony drapacze chmur i cała masa miliarderów z ich posiadłościami jak z bajki. Trzymam kciuki, liczę na to, że znajdziesz wspólny język ze swoimi szarymi kuzynami i żaden grizzli Ci nie podskoczy. Trzymam kciuki teraz i będę trzymał podczas jazdy.No i fajnie Cię widzieć z powrotem.
Mogli jechać szybciej Tu moja fota jak wyglądał wjazd do Yellowstone podczas TABR2017
Jak powrót na forum - to od razu z przytupem! W 2018 roku moim głównym celem będzie Ameryka, którą zawsze miałem gdzieś z tyłu głowy jako cel wyprawy.
Ale wątek o TransAm i wszystkie informacje w nim zawarte jak najbardziej aktualny, bo na 100% jedzie Marzena Szymańska (już jest oficjalnie na liście startowej) - i to bardziej w turystycznym duchu tego forum. Spokojnie, na luziku, z uśmiechem na twarzy, prawdziwa turystyka. A nie obłęd w oczach i chmurne czoło i wyścigi z wypruwaniem z siebie flaków
nie poddawaj się 👌