Też się właśnie zastanawiam. Myślę jednak, że pojedzie dalej. Kawałek wcześniej w okolicy Hamilton też przejechała nie po trasie.
Cytat: byczys w 7 Cze 2018, 07:44Też się właśnie zastanawiam. Myślę jednak, że pojedzie dalej. Kawałek wcześniej w okolicy Hamilton też przejechała nie po trasie.Nawet jak nie wróci do miejsca pomyłki ( a nie wroci napewno) to nic nie zyska, straci duzo więcej nawet. Tam jest teraz środek nocy.Wydaje się ,że albo znowu żle skreciła na południe,albo celowo ,aby ściąć kolejny kawałek trasy i ominąć miejscowość Wisdom.
Wydaje się ,że albo znowu żle skreciła na południe,albo celowo ,aby ściąć kolejny kawałek trasy i ominąć miejscowość Wisdom.
Jasne, ja się zastanawiam bardziej jak się to ma do regulaminu. W końcu jest to wyścig, a ona zdecydowanie jedzie na jak najlepszy wynik.
Ta droga na południe prowadziła do prywatnej ogrodzonej posiadłości.
Tanja chyba idzie już z buta po polu.
Ale kosztowny ten błąd. Z miejsca gdzie jest do najblizszego miasteczka na trasie Jackson, gdzie zapewne znajdzie nocleg i odpocznie z kilkanascie godzin ma ok 20 mil
Można powiedzieć cały szereg błędów. Ale tak to jest - przy dużym zmęczeniu mózg nie działa tak sprawnie jak na świeżo i próbując naprawić jeden błąd robi się jeszcze większy.