Ruszam sam na trasę, więc niestety z ubolewaniem muszę opuścić ten wątek, bo z trasy już bardzo niewygodnie śledzić i analizować; mam nadzieję, że wiele ciekawych informacji które tu zamieściłem zaciekawiło wyścigiem wiele osób. Powodzenia dla Marzenki - ściskam kciuki!
Cytat: Wycior w 24 Cze 2018, 16:53Cytat: Mateusz105 w 24 Cze 2018, 15:53po 40-tce myślę, że będzie więcej czasu na ultra Uwierz mi. Będzie A tu każdy jednak powinien mówić za siebie, reguły przecież nie ma. U mnie po 40 czas cenniejszy niż złoto
Cytat: Mateusz105 w 24 Cze 2018, 15:53po 40-tce myślę, że będzie więcej czasu na ultra Uwierz mi. Będzie
po 40-tce myślę, że będzie więcej czasu na ultra
Ja mam wrażenie, że tego czasu co raz mniej, a do tego zegar mocno przyspiesza z każdym rokiem...
Sposób postępowania: Odpowiedni/wymarzony/dostępny obiekt /łanię, tygrysicę, klempę itp./ wytypuj, zanęć, osacz.....
Cytat: Wilk w 24 Cze 2018, 22:54Ruszam sam na trasę, więc niestety z ubolewaniem muszę opuścić ten wątek, bo z trasy już bardzo niewygodnie śledzić i analizować; mam nadzieję, że wiele ciekawych informacji które tu zamieściłem zaciekawiło wyścigiem wiele osób. Powodzenia dla Marzenki - ściskam kciuki!Też dziękuję
Fajne były komentarze Wilka. Nawet gdy nie zawsze się z nimi zgadzałem.Teraz będziemy mogli obserwować jak Wilk swoje rady realizuje w praktyce na trasie ultramaratonu. Czy ktoś wie czy (i gdzie) będzie można obserwować monitoring i zmagania na Nord Cape 4000.