Autor Wątek: Trans Am Bike Race 2018  (Przeczytany 70081 razy)

Offline PiKa

• Miasto:
  • Na forum od: 18.10.2017
Odp: Trans Am Bike Race 2018
« 24 Lip 2018, 12:50 »
Wymoderowany fragment moim zdaniem był właśnie osobisty i ocierający się o wulgarność i nie mam za złe modom, że został usunięty.

Offline Mężczyzna Ricardo

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.05.2011
« 24 Lip 2018, 13:34 »
Może by tak zamknąć ten wątek, bo już dawno zrobił się niesmaczny. Przejedź sobie jeden z drugim TransAm to będziecie mogli porównać swoje czasy z czasem Marzeny, moim czy kogokolwiek innego.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 24 Lip 2018, 13:48 »
Też jestem za zamknięciem. Kto chciał - pogratulował Kotu. Kto nie, to, nie.

Czy leci z nami jakiś mod?
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 24 Lip 2018, 13:57 »
Może by tak zamknąć ten wątek, bo już dawno zrobił się niesmaczny. Przejedź sobie jeden z drugim TransAm to będziecie mogli porównać swoje czasy z czasem Marzeny, moim czy kogokolwiek innego.

A z jakiej racji mamy zamykać? Odkąd to nie wolno rozmawiać o osiągach kobiet i mężczyzn oraz oceniać czyichś przejazdów? Co najwyżej można wydzielić do innego tematu.

Nie interesuje jednego z drugim rozmowa, prosta rada - NIE CZYTAJ. A nie już jakąś cenzurę usiłujecie wymuszać bo się Wam nie podoba. To forum jest przede wszystkim zbiorem wiedzy o sprawach rowerowych - a takie właśnie rozmowy wiele tej wiedzy wnoszą. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z realnych różnic w osiągach kobieta-mężczyzna, co jest niby złego w wyjaśnianiu tego w rzeczowy sposób?

Offline Mężczyzna poziom

• Miasto: ELW
  • Na forum od: 11.12.2016
« 24 Lip 2018, 14:06 »
Proste pytanie: po co to komu?
"Never argue with idiots"

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
« 24 Lip 2018, 14:23 »
Moi zdaniem wątek można zamknąć. Już jakiś czas temu został "wzbogacony" o tematy, które Wilk inni zainteresowani mogą ciągnąć/rozwijać w nowym wątku.
Żałuję, że szczegółowe analizy Wilka skupiły się praktycznie na "żeńskiej" części startujących, poza kilkoma uwagami w kwestii "mydelniczki" kontra "pionowce". Skupienie się na kobietach, z uwypukleniem słabości Kota, pomijając praktycznie kwestie rywalizacji czołówki męskiej było dla mnie bardzo dziwne, a czasem wręcz niesmaczne.
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
« 24 Lip 2018, 14:23 »
Proponuję po prostu wydzielić cały ten offtop. O samym wyścigu może będzie można jeszcze porozmawiać, jeśli Kot napisze kiedyś relację.

pomijając praktycznie kwestie rywalizacji czołówki męskiej było dla mnie bardzo dziwne, a czasem wręcz niesmaczne.

Mnie tam akurat czołówka męska w ogóle nie interesowała, tak jak pewnie większość forum po prostu kibicowałem Kotu. Ale zgadzam się, że te "analizy słabości" były dosyć dziwaczne.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum