/.../Na zdjęciu nie widać /.../
Alek, wymyśliłeś coś sensownego w temacie?Potrzebuję się doposażyć w taką torbę własnie. Zależy mi na dużej pojemności (żeby móc się załadować ze sprzętem biwakowym), więc patrzę w kierunku worka i uprzęży, ale chciałbym tez mieć na tym coś mniejszego na pierdoły. Myślałem nad czymś tego typu, ale nie podejdzie mi to chyba pod baranka:https://www.cyclingabout.com/ortlieb-handlebar-pack-review/Szukam raczej sprawdzonych rozwiązań. Do tego wszystkiego musi jeszcze się zmieścić lemondka
Cytat: bertomw w 23 Gru 2018, 00:14/.../Na zdjęciu nie widać /.../Masz może odp. fotę od czoła /luz na klamkach/?
Mieszczę namiot, materac i śpiwór.
Cytat: 4gotten w 23 Gru 2018, 18:25Mieszczę namiot, materac i śpiwór.Tyle rzeczy aż Ci tam wchodzi i z klamkami nie ma konfliktu? To co to za namiot materac i śpiwór? Bo ja to się muszę już mocno z tym nagimanstykować by to upychać, niestety szerokość kierownicy jest tu problemem, a także i trzeba uważać by o oponę nie tarło.
Namiot to Jurek Ulli 1, a śpiwór i materac to jakieś lekkie wyroby z Decathlonu. Wszystko zwijam razem, nie pakuję ich do osobnych worków.Z klamkami nie ma konfliktu bo pakuję wężej na rzecz większej średnicy.
Cytat: 4gotten w 23 Gru 2018, 19:59Namiot to Jurek Ulli 1, a śpiwór i materac to jakieś lekkie wyroby z Decathlonu. Wszystko zwijam razem, nie pakuję ich do osobnych worków.Z klamkami nie ma konfliktu bo pakuję wężej na rzecz większej średnicy.A jakiego worka używasz? Bo przy większości worków niestety średnica jest za mała i worek musi być przez to dłuższy.