Autor Wątek: IV Kórnicki Maraton Turystyczny 3-5 sierpnia 2018  (Przeczytany 14879 razy)

Offline Mężczyzna przemo3642

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 12.12.2012
W zeszłym roku zadebiutowałem tu na 500 km, a w tym udało się "złamać" dobę na tym dystansie. KMT chyba już zawsze będzie mi się kojarzył z przekraczaniem - czy raczej przesuwaniem - granic własnych możliwości.

Było super, ale jeśli mógłbym zasugerować jakieś zmiany na przyszłość, to proponuję jednak zapewnić lepszą pogodę. A nie, że w dzień piekarnik, a w nocy burza :P

Offline Kobieta linuś

• Miasto: Lubin
  • Na forum od: 01.01.2018
... ekstra weekend w EKSTRA Towarzystwie
dzięki serdecznie Wszystkim ... a moim współkręciciel(k)om w szczególności

... chce się wracać

j.

Zdecydowanie jesteś najlepszym przewodnikiem :) Jeju.... jak było wspaniale ! :icon_smile2: pozytywne emocje odczuwam po dziś dzień.

A organizacja całego wydarzenia była świetna.  Trasa też bardzo fajna. Wielkie ukłony.
To było dla mnie jak olśnienie.

Bitels

• Gość
Jak wiecie na maratonie nie działały lokalizatory, które miałem wymieniane na trasie.
Czy istnieje jakaś możliwość abym wgrał ślad przejechanej trasy, by można było go dodać dla Kórnika na stronie kreckilometry.pl?

Mariobiker

• Gość
Po raz pierwszy uczestniczyłem w takiej imprezie w roli kibica. I tutaj wielkie podziękowanie dla Krzyśka i całego KBR za taką możliwość. Organizacja i atmosfera jak zawsze prima sort  ;D

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Spoko Mario, zawsze zapraszamy :) Btw. wiem, że dla Ciebie to dość daleko, ale ja się i tak wybiorę na trasę 300...

Bitels, zaraz coś poradzimy ;D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Wycior

• Miasto: Boruszowice
  • Na forum od: 01.09.2017
Ja również dołączam się do podziękowań i gratulacji za organizację maratonu, miłą atmosferę i ciekawą trasę. Wszystko było super, nawet mrówki w namiocie były super.  ;D

Mariobiker

• Gość
Btw. wiem, że dla Ciebie to dość daleko, ale ja się i tak wybiorę na trasę 300...

To jest pomysł  :D  ciekawe jak potoczy się moja rehabilitacja i czy dam rade tyle przejechać w tym sezonie  ???

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum