Autor Wątek: IV Kórnicki Maraton Turystyczny 3-5 sierpnia 2018  (Przeczytany 14880 razy)

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
O fajnie, że pojawił się limit czasu. Można się pościgać samemu ze sobą ;) Zaglądnę po Karpackim Hulace. Jeśli zwolni się miejsce jak w zeszłym roku, to się zapiszę :)
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Kategoria z limitem jest wyjątkowo w tym roku. Jeśli ktoś nie ma kwalifikacji do BBT, a nie ma kiedy zrobić, to rzutem na taśmę może to zrobić u nas.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Bartek

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 15.11.2010
O tym, że na tym maratonie można zdobyć kwalifikację do BBT to wiem, ale nadal nie rozumiem czym te dwie kategorie się różnią. W jakiej sytuacji zostanę potraktowany różnie w zależności od tego, do której kategorii się zapiszę?

Sytuacja pierwsza.
Zapisałem się na dystans 500 km z limitem czasu. Dystans przejechałem w 30h. Kwalifikacji do BBT oczywiście nie zdobyłem. A czy ukończyłem maraton? Czy zasłużyłem na uścisk dłoni Prezesa, medal, miejsce w Galerii Chwały i wieczną sławę?

Sytuacja druga.
Zapisałem się na 500 km bez limitu czasowego. Dojechałem w 25h. Maraton ukończyłem, sam Prezes mi uścisnął dłoń i wręczył medal. Uzyskałem wieczną chwałę i +10 do rispektu na dzielni. Ale czy uzyskałem kwalifikację do BBT?

Pozostałe trzy sytuacje nie budzą we mnie w tej chwili żadnych wątpliwości.
Najwspanialsza mądrość – to poznanie samego siebie.

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
hm... 4 miejsca... brak wolnych miejsc.

Ależ tu miłośników 500+. O dystansie dla cipek nie wspomnę.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

• Użytkownik forum
Za dużo kombinujesz. Przejedziesz zadeklarowany dystans, medal, uścisk dłoni i obiad na mecie masz gwarantowany. Nie przejdziesz, to smuteczek taki ino.

Kwalifikację zrobisz, jeśli potrzebujesz. A jak nie potrzebujesz, to nie zrobisz. Bo po co?
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Mariobiker

• Gość
Kwalifikację zrobisz, jeśli potrzebujesz. A jak nie potrzebujesz, to nie zrobisz. Bo po co?

I to jest najpiękniejsze w KMT  ;D

Offline Mężczyzna Fanky

• Trzeba żyć natychmiast,jest później niż się wydaje
  • Miasto: Tychy
  • Na forum od: 23.01.2017
    • .... z Kórnika w POLSKĘ i ŚWIAT
W jakiej sytuacji zostanę potraktowany różnie w zależności od tego, do której kategorii się zapiszę?

Na dystansie 500km z limitem czasu możesz spróbować się ścigać z "Człowiekiem Dzikiem".
... aha i jeżeli będziesz chciał się chwalić wynikiem na dzielni to wydrapiemy Ci rylcem na ramie czas przejazdu  ;D ;D ;D  :lol: :lol: :lol:

----------------------------------------------------

• Użytkownik forum
a myślałem, że czas układamy z makaronu i zalewamy lubelskim izotonikiem....
Absurdalny Eli

Mariobiker

• Gość
a myślałem, że czas układamy z makaronu i zalewamy lubelskim izotonikiem....

Taki zestaw to ma moc  ;D

• Użytkownik forum
Owszem. Ma TĘ moc. Musieliśmy Kubę trzymać, bo chciał jechać drugie "pińcet" w ub. roku ;D
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Czy zasłużyłem na uścisk dłoni Prezesa
Powiem Ci w tajemnicy, że uścisk dłoni Prezesa to otrzymałbyś nawet wtedy, gdybyś nie ukończył.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna vuki

• Miasto: Rawicz
  • Na forum od: 16.04.2014
Ja 2 lata temu na ten uścisk i medal musiałem zrobić dodatkowo 1/2 BBT, więc czasem nie jest tak różowo jak opisują  ;D
MiRowerDajePower

• Użytkownik forum
Byś nie był taki szybki, dostałbyś wcześniej. A tak musiałem Cię gonić i trochę mi zeszło...
Absurdalny Eli

Mariobiker

• Gość
Owszem. Ma TĘ moc. Musieliśmy Kubę trzymać, bo chciał jechać drugie "pińcet" w ub. roku ;D

Wow !!! Kozak  ;D

Offline Mężczyzna Rolf

• Miasto: Chorągwica k. Wieliczki k. Krakowa
  • Na forum od: 12.07.2011
Kategoria z limitem jest wyjątkowo w tym roku. Jeśli ktoś nie ma kwalifikacji do BBT, a nie ma kiedy zrobić, to rzutem na taśmę może to zrobić u nas.

Czy z osoby z limitem będą miały pierwszeństwo na napotkanych promach? :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum