Autor Wątek: IV Kórnicki Maraton Turystyczny 3-5 sierpnia 2018  (Przeczytany 14883 razy)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Oczywiście. O ile ich wcześniej wyprzedzą...
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Marek_lbn

• Miasto: LUBLIN
  • Na forum od: 28.05.2013
Sprawdźcie dokładnie listę wpłat.
Zrobiłem przelew w czwartek, a jestem skreślony z listy:(
Fuji Sportif 1,5 D, Accent Nordkapp.

Offline Mężczyzna Topek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 08.01.2018
A ja posypuję głowę popiołem że nie przeczytałem regulaminu i zrobiłem przelew za dwie osoby dopiero dzisiaj (Piotr i Patrycja Ch.) Nie pozostaje mi nic innego jak błagać o wybaczenie ;)

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
Sprawdźcie dokładnie listę wpłat.
Zrobiłem przelew w czwartek, a jestem skreślony z listy:(
a ja we wtorek :P Co prawda jestem skreślony, ale jeszcze na liście ;D
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

• Użytkownik forum
Lista się zaktualizowała. Kto zapłacił, jest na liście. A kto nie, ten nie. ;)
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Topek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 08.01.2018
Kamień z serca :)

• Użytkownik forum
Ok, podnieśliśmy limit startujących na KMT. Dla tych, którzy nie załapali się do pierwszej setki opłata startowa jest w wersji pełnej, czyli 100 zł (dofinansowanie mamy tylko dla 100 osób). Wysłaliśmy maila do osób z listy rezerwowej, jeśli ktoś z forum jest na niej, to proszę o reakcję i zapłatę wpisowego, albo informację o rezygnacji.
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna tubito

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 09.04.2017
Ok, podnieśliśmy limit startujących na KMT.

Byłem bodaj 30 na liście rezerwowej i już pogodziłem się z myślą, że w tym roku nic z tego nie wyjdzie. A tu taka niespodzianka. Dziękuję.

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
Ok, podnieśliśmy limit startujących na KMT. Dla tych, którzy nie załapali się do pierwszej setki opłata startowa jest w wersji pełnej, czyli 100 zł (dofinansowanie mamy tylko dla 100 osób). Wysłaliśmy maila do osób z listy rezerwowej, jeśli ktoś z forum jest na niej, to proszę o reakcję i zapłatę wpisowego, albo informację o rezygnacji.
Właśnie zaczynam żałować, że nie ma mnie na liście rezerwowej.

• Użytkownik forum
Nastąpiła aktualizacja tras, pojawiły się punkty żywienowie. Na trasie będą (bez względu na dystans) takie dwa, pełen obiad na pierwszym punkcie, na drugim w zależności od dystansu (500 - zupa do wyboru, kawa i herbata, dla 300 kawa/herbata + dwa kawałki placka). Na mecie tradycyjnie obiad regeneracyjny.

Co do trasy, znaczną jej część mamy objechaną, tak z 85%. W tym roku - jak pewnie zauważyliście - nie można zmieniać dystansu w trakcie trasy - bo biegną one innymi drogami. Na 500'tce czeka na Was trochę bruków (jedziemy wszak w lubuskie): najpierw zaraz za Drezdenkiem jakieś 1,5 km (jest po lewej stronie jezdni chodnik, ale nie na całej długości i też nie najlepszej jakości), a potem w Starym Kurowie, jakieś 1 km bruku, który można ominąć jadąc (chyba niezgodnie z przepisami) po chodniku (bo nie zauważyłem znaków rowerowych). Resztę wskazówek będę wbijał na bieżąco, zwłaszcza dla tych, co nie są fejsowi.

Absurdalny Eli

• Użytkownik forum
Lista startowa się właśnie opublikowała. Wraz z godzinami startu. Jak pewnie zauważycie: jest inaczej niż ostatnio: startujemy grupami z bazy (start honorowy) a po przejechaniu tych kilku km - z kórnickiego rynku jest tzw. start ostry.

Proszę, aby wszyscy, którzy przyjeżdżają rano na start, stawili się na co najmniej 15 min przed wyznaczoną godziną startu honorowego. Będziemy montować lokalizatory gps, tak, że ten....

Absurdalny Eli

Lista startowa się właśnie opublikowała. Wraz z godzinami startu. Jak pewnie zauważycie: jest inaczej niż ostatnio: startujemy grupami z bazy (start honorowy) a po przejechaniu tych kilku km - z kórnickiego rynku jest tzw. start ostry.

Proszę, aby wszyscy, którzy przyjeżdżają rano na start, stawili się na co najmniej 15 min przed wyznaczoną godziną startu honorowego. Będziemy montować lokalizatory gps, tak, że ten....

Paweł Sekulski z Sierpca jest w dwóch grupach, 7 i 13. To chyba jakaś pomyłka? Dwa razy był też na liście startowej na stronie KBR.

Offline Mężczyzna przemo3642

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 12.12.2012

Paweł Sekulski z Sierpca jest w dwóch grupach, 7 i 13. To chyba jakaś pomyłka? Dwa razy był też na liście startowej na stronie KBR.

Może dwa razy opłacił startowe. Kto bogatemu zabroni  :P

A jak wygląda sprawa noclegów? Trzeba rezerwować miejsce na sali z materacem czy obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy?

• Użytkownik forum
Nie trzeba. Poza salą będziemy mieli jeszcze namioty z łóżkami i materacami :) Nie powinno miejsc zabraknąć.
Absurdalny Eli

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum