Cytat: Bitels w 2 Mar 2018, 13:09Haluksy też w nich się robią?Dobra, zamykam dzioba. Dość spamowania I słusznie - nie znasz się a wypowiadasz
Haluksy też w nich się robią?Dobra, zamykam dzioba. Dość spamowania
Cytat: starszapani w 2 Mar 2018, 13:56Cytat: Bitels w 2 Mar 2018, 13:09Haluksy też w nich się robią?Dobra, zamykam dzioba. Dość spamowania I słusznie - nie znasz się a wypowiadasz Nie wypowiadam się, ja tylko grzecznie pytam No i jaki ruch w dziale się zrobił.
Każdy pretekst do dyskusji jest dobry nawet jeśli nie jest ona merytoryczna i na temat
by nie być gołosłownym, to tylko stwierdzę, że to chyba dość normalne, że Ci co najmniej wiedzą, mają najwięcej do powiedzenia
Cytat: starszapani w 2 Mar 2018, 16:14Każdy pretekst do dyskusji jest dobry nawet jeśli nie jest ona merytoryczna i na tematAleż oczywiście Spoko, nie gniewaj się. Mam dobry dzień i tylko chciałem pożartować.Piąteczek, cieszmy się.
Cytat: starszapani w 2 Mar 2018, 16:14Każdy pretekst do dyskusji jest dobry nawet jeśli nie jest ona merytoryczna i na temat No, ale tą fotką podpadłaś paru innym paniom, tak tu nam pomstowały na wątek "Laski", a fotka żywcem z niego wyjęta Tak więc brawa dla Starszej Pani!
Cytat: Wilk w 2 Mar 2018, 16:36Cytat: starszapani w 2 Mar 2018, 16:14Każdy pretekst do dyskusji jest dobry nawet jeśli nie jest ona merytoryczna i na temat No, ale tą fotką podpadłaś paru innym paniom, tak tu nam pomstowały na wątek "Laski", a fotka żywcem z niego wyjęta Tak więc brawa dla Starszej Pani! Przecież wrzuciła swoje zdjęcie.
Jedyna spostrzegawcza
Cytat: starszapani w 12 Mar 2018, 12:14Jedyna spostrzegawcza Nie z nami takie numery Starsza Pani jeździ na Shimano, a nie na Campie
Cytat: Wilk w 12 Mar 2018, 23:16Cytat: starszapani w 12 Mar 2018, 12:14Jedyna spostrzegawcza Nie z nami takie numery Starsza Pani jeździ na Shimano, a nie na CampiePożyczyła do zdjęcia??