Autor Wątek: Długa podróż  (Przeczytany 844 razy)

Offline Mężczyzna Bober45

• Miasto: Brzeg
  • Na forum od: 08.02.2018
Długa podróż
« 8 Lut 2018, 15:22 »
Witam  szukam kogoś konkretnego który dysponuje czasem bez zobowiązań na długą podroż  może dookoła świata .Planuje to od dłuższego czasu ale szukam towarzystwa w podroży. Zaznaczam nie jestem wyczynowcem czas nie gra roli i przejechane kilometry też nie TO NIE MA YĆ WIELKA PARDUBICKA .Chciałbym spełnić marzenie wcześniej planowałem samochodem a nawet rozważałem zakup jachtu. Ale wiadomo chodzi o kasę rower jest w sam raz .Oczywiście budżet jakim dysponuje to 20 tys dolarów po sprzedaniu auta heee .Ale chciałbym też jeżeli nadarzy się okazja popracować tak dorywczo przy zbiorach itp. Może ktoś powiedzieć że zwariowałem może i tak ale po wszystkich przemyśleniach to chyba jet ostatni moment bo mam 45 lat i kiedy jak nie teraz .Potem gdy będę miał 65 to już zdrowie się kończy .Piszę ten post bo może ktoś jest taki jak ja .Bo warunek jest żadnych zobowiązań chyba logiczne to nie jest wyprawa na miesiąc .Nawet gdy nikt nie będzie zainteresowany i tak wyjadę sam .Po drodze wiele się może zdarzyć i może kogoś spotkam kto też będzie pomykał w kierunku świata pozdrawiam.Piotrek

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Odp: Długa podróż
« 8 Lut 2018, 15:47 »
Niewątpliwie "tu i teraz" będzie trudno znaleźć kogoś o takim samym zamierzeniu. Przejrzyj jednak ten dział. W ostatnim czasie było kilka anonsów o podróżach planowanych na kilka miesięcy w różne strony świata. To może być dobry początek.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna rufiano

• Miasto:
  • Na forum od: 03.02.2014
« 8 Lut 2018, 16:27 »
jedź sam✌️,myślę że w dł.podróży będzie ci lepiej😀

Offline Mężczyzna renifer

• Miasto: w polu i w lesie
  • Na forum od: 22.01.2012
« 8 Lut 2018, 18:14 »
Ewcyna jest w drodze - sama. Porozmawiaj z nią  http://www.ewcyna.com  na pewno doradzi, pomoże, podpowie. Poczytaj jak jej się wiedzie, jak sama jedzie. Bober45 szerokości.
Jeśli ty dasz mi trochę - ja dam ci dużo!
Jeśli ty dasz mi dużo - ja dam ci dużo więcej!
Jeśli ty dasz mi wszystko - ja też dam ci wszystko!

Offline Mężczyzna robertcb

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 23.12.2012
« 8 Lut 2018, 20:09 »
Mogę wziąć udział w początku, tydzień, miesiąc... jeśli będziesz startował na kołach z Polski.
Jeśli byśmy się dogadywali na trasie to dłużej.

Jeśli pakujesz rower w samolot (start z daleka) - to moja oferta nieaktualna.

Masz jakąś ustaloną trasę i termin?

Najlepiej wrzuć mapę lub opis.

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
« 8 Lut 2018, 20:44 »
Łukasz z Niemiec planuje dalszą wycieczkę.
https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=19799.0

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum