... Nie pasuje Ci hamak? Nie drąż, ciesz się tym, co Ci zapewnia komfort.
Kochani, sprawa jest następująca: moi znajomi z Charkowa mają małą firmę szyjącą zajebiste hamaki. Nazywa się Levitate. Mam od nich hamak, używam, i mogę ze szczerego serca polecić. Nie muszę tłumaczyć, w jakiej sytuacji się znaleźli obecnie. Po miesiącu udało im się ewakuować już uszyte hamaki do Przemyśla, a teraz usiłują uruchamić szwalnię. Potrzebują pomocy. Jeżeli więc chcecie kupić sobie hamak najwyższej możliwej jakości, wesprzeć Ukrainę i ***** Decathlon - to lepszej okazji nie będzie.
Hamak najlepiej uszyć - to akurat banalna sprawa, a moskitierę kupić osobno.
Przeprowadzę wykopaliska wątku.Chciałbym się bliżej zaprzyjaźnić ze "swoimi"lasami, póki jeszcze są I wpadłem na pomysł zakupienia hamaku. Mam 203 cm wzrostu, więc jak mniemam standard odpada. Na co zwrócić uwagę?PS. Widziałem hamaki z moskitierą i w taki bym chyba celował, bo owadów to akurat ostatnio dostatek
Aj Worek, Worek...Dla człowieka co nie siedzi w szyciu taki tekst to mniej więcej tak jak ja bym powiedział osobie niejeżdżącej rowerem - 500km rowerem w dobę to nic trudnego
A wiesz na czym polega szycie hamaka? Na wycięciu materiału i obszyciu brzegów. Większą trudnością jest wiązanie końców.
Osobiście od czasów ZPT w podstawówce nabralem silnej niechęci di tego rzemiosła
Cytat: Wilk w 24 Cze 2023, 08:46 Osobiście od czasów ZPT w podstawówce nabralem silnej niechęci di tego rzemiosła osobiście u mnie niechęć dopełniła się w trakcie haftowania richelieu w 3 klasie liceum.To był cios