Autor Wątek: Pro forma , czyli jak nie szukac towarzysza przed Wielkanoca i w ogole  (Przeczytany 694 razy)

Offline Mężczyzna Piotr1975

• Miasto: Bruksela
  • Na forum od: 08.11.2017
• coś o sobie (przybliżony wiek, doświadczenie wyprawowe, adres www, etc)
Piotr , lat 42 , doswiadczenie wyprawowe, bardziej plecakowe , ruskiego sie nie boje a i po francusku potrafie klnac
• planowana trasa wyprawy w ogólnym zarysie
R10 tak bardziej z zachodu na wschod czyli jakbym chcial przejechac sie ze Swinoujscia do Gdanska
• czas i miejsce planowanego startu i powrotu (lub informacja że jest się elastycznym)
24 marca ze Swinoujscia ja ruszam , czekac nie bede
• planowany średni dystans dzienny
nie jest to wyprawa na drugi koniec swiata, lajtowo w koncu niedlugo bedzie Wielkanoc ,
• całkowity planowany dystans wyprawy
4/5dni = 500 km ???
• rodzaje noclegów (na dziko/ kemping/ kwatery/ schroniska/ pensjonaty/ hotele/ etc...)
raz a moze dwa hotel bedzie -taki na 3 fajerki co najmniej , a w pozostale dwa dni nocleg pod namiotem na dziko ,
• sposób wyżywienia (gotowanie we własnym zakresie/ B&B/ restasuracje/ etc.)
- restasuracje !!!
• przybliżony budżet wyprawy na jedną osobę
pojedziemy i za 5PLN i za 2 000 PLN , ale czy warto doplacac ?
• priorytety/ sposób spędzania czasu (pochłanianie przestrzeni i widoków/ zwiedzanie miast/ poznawanie ludzi i kultury/ etc.)
to nie wyprawa na drugi koniec swiata , chetnie poszukalbym niemieckosci na ziemiach odzyskanych i dowiedzialbym sie dlaczego moja ulubiona polityka tak martwi sie o 100 lat niepodleglosci na poniemieckich terenach
• podejście do deszczu (jedziemy czy siedzimy na kwaterze/ namiocie?)
jak bedzie padalo mlodszy idzie do sklepu

Nieskończenie mądry jest nasz Stwórca Pan
Swoje dzieło dał obejrzeć również mnie

Offline Mężczyzna zoro27

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 12.05.2014
Kurcze szkoda ze juz 2 razy jechałem R-10 takto przynajmniej by mial kto do sklepu latac za mnie :)

pozdro

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum