Autor Wątek: scott silence  (Przeczytany 891 razy)

Offline Mężczyzna jarek77

• Miasto: Dąbrowa Tarnowska
  • Na forum od: 16.03.2018
scott silence
« 16 Mar 2018, 17:37 »
Witam,chcialem zapytac czy dosiada ktos rowerow scotta z serii silence powiedzmy 10,20.Nie mam gdzie ogladnac,dosiasc a wydaja sie wporzadku.Nie planuje wypraw,rower chce kupic do turlania po okolicach czasem zabrac gdzies dalej na bagaznik samochodowy.

Offline Mężczyzna Włod

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 04.04.2011
Odp: scott silence
« 16 Mar 2018, 18:25 »
Sprzętowo to te modele nie rozpieszczają choć cena ponad 3tyś PLN.  Ale jeśli ma być to turalnie się po okolicy to da datę.
Rama strasznie pokraczna.
 Duży plus za sztywny widelec- będzie bez obsługowy.
Myślę, że w tej cenie można kupić coś lepszego. Jeśli nie masz doświadczenia w zakupach na odległość szukaj sklepu gdzie jest szansa po sprawdzić czyli "leży".

Offline Mężczyzna jarek77

• Miasto: Dąbrowa Tarnowska
  • Na forum od: 16.03.2018
« 16 Mar 2018, 19:08 »
No wlasnie osprzetowo sa dosc dobre,tak mi sie wydaje.Silence 10 jest na pelnej grupie xp tyle ze nie kosztuje 3 tys  a blisko 4,5tys, oczywiscie rocznik 2017.Co do ramy to mi mi sie podoba ta innosc,choc nie siedzialem  nie objezdzalem nie widzialem na zywca.Mam dwa inne rowery oba z widelcami amortyzowanymi kilku i kilkunastoletnie o przebiegach po kilka tysiecy i nigdy nawet nie zagladalem do czegokolwiek.To ma jezdzic nie siedziec w serwisach .Nigdy nie moglem pojac jak ktos grzebie po sezonie w czymkolwiek np wymienia lancuch po 500 km!

Offline Mężczyzna Włod

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 04.04.2011
« 17 Mar 2018, 00:51 »
Fakt ten cichy Scott jest na XT. Wcześniej sprawdzałem tylko 20.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum