Autor Wątek: 2tygodnie na rower  (Przeczytany 3361 razy)

Offline Kobieta Szatanagat

• Miasto: Poznań, Wielkopolskie
  • Na forum od: 10.07.2017
Odp: 2tygodnie na rower
« 12 Kwi 2018, 09:20 »
hej kmgielka69!

Super, że podoba Ci się pomysł :) Ja po angielsku mówię dobrze, za to rosyjski nic, więc idealnie się składa :))) . O biegach ultra też chętnie pogadam.
A masz czas w lipcu (dla mnie możliwe że czerwiec też mógłby być), żeby ruszyć na dwa tygodnie?
Bo jeśli tak, masz chęć i powera żeby jechać to proponuję się spotkać (choćby na skypie) i obgadać temat.

Pozdrowienia :)
Agata

EDIT: za dwa tygodnie będę tu:
http://trampki.travel.pl/
w Gdańsku
Może się wybierasz? :)

Offline Kobieta kmgielka69

• Miasto: okolice Warszawy- KObyłka
  • Na forum od: 27.03.2018
« 12 Kwi 2018, 09:59 »
Hejka  :D
czas na taką wyprawę   :icon_smile:   znajdę i w czerwcu i w lipcu...mam pracę z fajnymi ludźmi, więc wzięcie urlopu nie będzie problemem, tylko muszę wiedzieć trochę wcześniej.... Na skype oczywiście możemy pogadać :) ogarnę temat    :icon_smile: Do Gdańska się nie wybiorę, bo w tym czasie w Warszawie Orlen maraton, ja nie biegnę, ale goszczę znajomych u siebie. Mam swój profil na fb i swojego klubu Bóbr Tłuszcz Runners
więc możesz mnie podejrzeć :) albo na naszej stronie klubowej
http://bobr-tluszcz.manifo.com/ ,  której jestem administratorem :)
jesteśmy głównie klubem biegowym, ale mamy kilku zapaleńców rowerowych :)
w tym mnie  :icon_smile: ....brakuje mi odwagi na samotna podróż, boje się też trochę logistyki i planowania, ale pierwsze koty za płoty....potem będzie lepiej  :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
pozdrawiam
Kaśka   :icon_smile: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
« Ostatnia zmiana: 12 Kwi 2018, 10:17 kmgielka69 »

Offline Kobieta kmgielka69

• Miasto: okolice Warszawy- KObyłka
  • Na forum od: 27.03.2018
« 16 Kwi 2018, 09:40 »
Hejka  :D
czas na taką wyprawę   :icon_smile:   znajdę i w czerwcu i w lipcu...z samym początkiem miesiąca mam problem bo muszę zawsze coś robić w pracy, mam pracę z fajnymi ludźmi, więc wzięcie urlopu nie będzie problemem, tylko muszę wiedzieć wcześniej.... Na skype oczywiście możemy pogadać :) ogarnę temat    :icon_smile: Do Gdańska się nie wybiorę, bo w tym czasie w Warszawie Orlen maraton, ja nie biegnę, ale goszczę znajomych u siebie. Jestem administratorem swojego klubu biegowego 
http://bobr-tluszcz.manifo.com/ więc możesz mnie podejrzeć, jesteśmy głównie klubem biegowym, ale mamy kilku zapaleńców rowerowych :)
w tym mnie  :icon_smile: ....brakuje mi odwagi na samotną podróż, boje się też trochę logistyki i planowania i z orientacja w terenie jest raczej słabo na razie, ale pierwsze koty za płoty....potem będzie lepiej  :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
pozdrawiam
Kaśka   :icon_smile: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum