Autor Wątek: Zorganizowane wyprawy rowerowe w sezonie 2018  (Przeczytany 1450 razy)

Offline Mężczyzna robertcb

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 23.12.2012
Cześć.

Chciałbym uzyskać informacje o wszystkich zorganizowanych dłuższych wyprawach, pielgrzymkach, rajdach, podrózach rowerowych organizowanych przez  organizacje rowerowe, stowarzyszenia, parafie i ostatecznie biura podróży (ale nie za drogie). Chodzi mi o dłuższe wyprawy powyżej 1000 ze startem z Polski na rowerach (bez dojazdu/dolotu na miejsce docelowe) z przejechaniem jakiegoś dłuższego odcinka, bez formy "gwiaździstej" ze stacjonarnym noclegiem. np. z Polski do Rzymu, z Polski do Santiago de Compostela, z Polski na Syberię, Nordkapp, Bałkany itp. Sezon od początku maja do końca września.
Były takie organizowane w poprzednich latach, ale niestety dowiadywałem się o nich już po czasie, a na ten rok bardzo mały wybór takich na które jeszcze by były miejsca i można było się zapisać, albo ja nie potrafię szukać w internecie.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Chciałbyś, ale nie ma takiego miejsca.
Wyprawy rowerowe nie wymagają rejestracji i nie ma jednego miejsca, w którym możesz sprawdzić kto kiedy i dokąd jedzie.

Offline Mężczyzna Młody

• Miasto: Gabryelin
  • Na forum od: 23.12.2014

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
No, to też nie jest kompletne, ale całkiem niezłe

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
podrozerowerowe.info

Offline Kobieta arinko

• ride bike, make love not war :)
  • Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 12.03.2015
jeśli interesują Cię pielgrzymki to warto śledzić na fejsie Rozkręć Wiarę i Parczewską Grupę Rowerową. ale :) z tego co wiem na ten rok nie ma już szans na dołączenie. ale życzę powodzenia :)
poza tym na pewno warto śledzić to forum i dział z podesłanego linku.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum