Autor Wątek: Szukam roweru do jazdy codziennej i sporadycznych wypraw do 3500zł(giant roam 1?  (Przeczytany 812 razy)

Offline brs1992

• Miasto: Płock
  • Na forum od: 28.03.2018
Witam,
Na wstępie dziękuję za możliwość dołączenia do grona podróżników rowerowych.
Tak jak w tytule posta szukam roweru, który miałby służyć do jazdy na codzień do pracy (po mieście) oraz takiego, który w weekendy umożliwi mi wyjazd gdzieś poza miasto. Raz w roku staram się także wyrwać gdzieś dalej, powiedzmy trasy około 1000-2000 km. Wobec tego myślałem nad rowerami typu cross. Budżet na rower chciałbym zamknąć w 3500zł. Myślałem nad Giantem Roam 1 z 2018r. Myślicie, że będzie to dobre rozwiązanie? Może macie jakieś inne ciekawe propozycję. Z tego co czytałem w innych postach to bardzo często przewijają się rowery MTB, zastanawiam się czy to dobra propozycja dla mnie skoro jednak większość tras staram się pokonywać po szosie, ewentualnie bocznych drogach ale nie typowym terenie górskim.
Z góry dziękuję za pomoc

Offline Mężczyzna michuss

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 28.02.2014
Pomyśl może jeszcze o którymś z "graveli". Ja przesiadłem się z crossa i jestem bardzo zadowolony, mam wrażenie, że jest dużo wygodniej. W zależności od budżetu, którym dysponujesz możesz pochylić się nad specem sequoia, marinem four corners albo nicasio czy fajnym, prezentowanym tu na forum breezerem expert.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Mogę Ci sprzedać Giant Tougroad SLR 1 za tą cenę. Rower właściwie nieużywany. Jeszcze na gwarancji.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum