Podkładki pod mostek, podkładki dystansowe pod mostek itp.
No i jest. Kolega Blondas dzisiaj dostarczył do Łodzi. Jest piękna. Wszystko jest z nią tak jak kolega twierdził. Ktoś prosił o wagę. Jeżeli pomiar wagą łazienkową jest miarodajny (żona twierdzi, że waga kłamie; nie pytam w którą stronę bo za długo jestem po ślubie na takie głupie błędy) to rama waży 2,9kg a widelec 1,2kg.
Sedymen wybierasz się na zlot?
ale dziwne jest że nie ma większej i lżejszej konkurencji w tym sektorze
...Co do korzyści tej ramy to według mnie jest to podgięcie pod siodłowej. Naprawdę rewelacyjnie wybiera aż pożegnałem się po kilku latach z amorka w sztycy bo oba na raz to za miękko było....
Surly robi świetne ramy, ale za bardzo się uczepili tej stali, a nie bardzo są alternatywy
poniżej 350-ek bym nie schodził
Wszystko takie wypasione .Surly, Tubus..i jakieś Novatec.....fuj.....poniżej 350-ek bym nie schodził
Cytat: Wilk w 10 Kwi 2018, 22:51ale dziwne jest że nie ma większej i lżejszej konkurencji w tym sektorzeRynek. To niszowy sektor. Sami zresztą w nim dziwacy. Konserwatywny. Trudno ich w technologiczny wyścig szczurów, na gramy, zapędzić.
Wciąż są opinie, ża Canti są the best (tez używam w jednym rowerze - nie hamują, ale się nie psują).
I tylko nie czerwone pancerze linek PLIS bo przegniesz z tymi kolorami ...