Kolory. Spoko. Accenty mam czerwone w Kodze zamówiłem czarne, więc jest wybór. A linki to nie problem. I tak się powstrzymałem i podkładki mostku zamówiłem czarne, a były dostępne też czerwone
Lekki nie będzie, uniwersalny też nie (zrezygnowałeś z trójki z przodu), niech będzie chociaż niebrzydki
4,1kg to jednak zabija, takich ram się nie powinno w ogóle ważyć A Blondas Ogra sprzedał, a sam w karbonowy MTB jak słyszałem wchodzi
O których dokładnie cechach tej ramy mówisz? Chodzi o tylne widełki, w które można włożyć różne rodzaje piast i hamulców?
Ale Krampusa sobie zostawiłem, rurki w nim jeszcze solidniejsze
Ale skręt na Light Side of the Force jest widoczny
Części spływają. Jest Brooks, (...)
Niestety Bikestacja.pl robi mnie w konia i oszukuje. Dzisiaj znów zapewniali, że już wysyłają obręcz i nic. Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Głębokie rozczarowanie. Czas do majówki mi się skraca a kół nie mam jak zapleść. Ogra chcę przetestować na Kaszubach, żeby nie zabierać do Norwegii świeżego sprzętu. Jak nie załatwię sprawy z nimi do wtorku to kupuję w innej firmie a z nimi się będę bujał. Diabeł mnie podkusił, żeby u nich coś kupować.
Ps. Zmieniłem kolor zamówionych pancerzy na czarny.
/.../Ps. Zmieniłem kolor zamówionych pancerzy na czarny.
Zdaje się, że w innym wątku wypowiadałeś się w tonie niezbyt przychylnym o jego naziemnych urzędnikach