/.../łatoś gdzie to się kupuje używane r. ?
/.../Rohlof daje 526% równo zestopniowane biegi. Jest to fajan opcja ale dwie są obawy 1) straty, w Nexusie były wyczuwalne 2) awaria potencjalna. Jest to kuszące ale te dwie obawy są mocne. Szczególnie pierwsza bo opinie o piaście są doskonałe co do trwałości. Pomijam cenę bo wychodząc od niej nie ma co dyskutować o Rohlofie.
Cytat: rufiano w 5 Kwi 2018, 21:14/.../łatoś gdzie to się kupuje używane r. ? Najbliżej (z pewnej, db. ręki) na soldzie w Wawie. Formularz zapytaniowy szlij do kol. średni.Lub rynek wtórny Niemiec, Holandii (zakup samej piasty* lub całego roweru).*musisz wiedzieć, jaki konkretnie model Ci podchodzi
jako że mój inbred jest już mocno sfatygowanyochłonąłem i pewnie to będzie ogr
jako że mój inbred jest już mocno sfatygowany(najbardziej cierpiał podczas transportów)
Cytat: rufiano w 5 Kwi 2018, 21:14jako że mój inbred jest już mocno sfatygowanyochłonąłem i pewnie to będzie ogr Bez inbreda Twoje Maroko nie byłoby ciekawsze
a już z ogrem to będzie istna petardziocha
Cytat: rufiano w 5 Kwi 2018, 21:14jako że mój inbred jest już mocno sfatygowany(najbardziej cierpiał podczas transportów)Ale co z nim jest nie tak? Kojarzę wątek, jak go składałeś i to chyba nie jest bardzo stara rama. Pytam, bo pomiędzy Inbredem i Ogrem różnice są chyba minimalne. Może jakieś niuanse w geo, dodatkowe otwory do montażu bidonów. Tak, poza tym, to chyba tylko nalepka.
Cytat: rufiano w 6 Kwi 2018, 12:36a już z ogrem to będzie istna petardziochaTaki motylek z pier...