Niestety nadal nikt nie zgadł, dlaczego nie mam możliwości dojeżdżania do pracy😜
Brawo , Sierra👏Takie to było proste. A inni wymyślali przeróżne wymówki🙅
Teraz chyba się nagroda należy😜
Proponuję: przyjedź rowerem do Elbląga, zmontujemy Naszą Ekipę i odprowadzimy Cię do Brzeska... Co Ty na to?
W sobotę 19 maja jest rajd Podkowca w Piwnicznej jak masz chęć to przyjedż .... od czegoś trzeba zacząć ... ja też tam będę a Ty masz podobną odległość
Cytat: docent161 w 16 Maj 2018, 21:51W sobotę 19 maja jest rajd Podkowca w Piwnicznej jak masz chęć to przyjedż .... od czegoś trzeba zacząć ... ja też tam będę a Ty masz podobną odległośćNiestety, nie ma takiej możliwości... Właśnie przed chwilą wyrwałam zęba 🤐😷😥
Cytat: Scarlet Goth w 17 Maj 2018, 11:33Cytat: docent161 w 16 Maj 2018, 21:51W sobotę 19 maja jest rajd Podkowca w Piwnicznej jak masz chęć to przyjedż .... od czegoś trzeba zacząć ... ja też tam będę a Ty masz podobną odległośćNiestety, nie ma takiej możliwości... Właśnie przed chwilą wyrwałam zęba 🤐😷😥Przecież napisał, że w sobotę. Na pewno się zagoi.
Cytat: Scarlet Goth w 17 Maj 2018, 11:33Niestety, nie ma takiej możliwości... Właśnie przed chwilą wyrwałam zęba 🤐😷😥Przecież napisał, że w sobotę. Na pewno się zagoi.
Niestety, nie ma takiej możliwości... Właśnie przed chwilą wyrwałam zęba 🤐😷😥
Cześć Scarlet. Jakby tak na siłę szukać pozytywów w wyrwanym zębie to jakby nie było jest to redukcja wagi czego nie można bagatelizować jeżdżąc na rowerze