Cytat: Hipek w 17 Maj 2018, 11:37Cytat: Scarlet Goth w 17 Maj 2018, 11:33Niestety, nie ma takiej możliwości... Właśnie przed chwilą wyrwałam zęba 🤐😷😥Przecież napisał, że w sobotę. Na pewno się zagoi.Hipek, my tu o rowerachWyrwała zęba na blacie. Nic się nie zagoi, musi kupić nową korbę!
Cytat: Scarlet Goth w 17 Maj 2018, 11:33Niestety, nie ma takiej możliwości... Właśnie przed chwilą wyrwałam zęba 🤐😷😥Przecież napisał, że w sobotę. Na pewno się zagoi.
Niestety, nie ma takiej możliwości... Właśnie przed chwilą wyrwałam zęba 🤐😷😥
..... i tu jak znalazł przypadek baletnicy i o rąbku ...i ząbku
...Myślałam, że tutaj są normalni ludzie, którzy potrafią zrozumieć drugiego człowieka, a nie tylko opluwać go jadem. Jednak myliłam się.Nie życzę wam, aby spotkało was coś, co sprawi, że będziecie musieli zrezygnować ze swoich planów, a inni będą was zwymyślać...
Więcej luzu, nikt tu nikogo do niczego nie zmusza, a już na pewno nie do jazdy rowerem. Całe to forum jest tylko przykrywką, żeby umawiać się na picie - rak samo chyba nikt nie wierzy w to, że wędkarze łowią ryby..?
Mam 164cm wzrostu i ważę 73kg.
Wiecie co? Dziś wyrwałam zęba u chirurga szczękowego. Trzymał mnie w fotelu godzinę i na dodatek mógł mi zrobić dziurę w zatoce. W ciągu najbliższych dni się okaże.Myślałam, że tutaj są normalni ludzie, którzy potrafią zrozumieć drugiego człowieka, a nie tylko opluwać go jadem. Jednak myliłam się.Nie życzę wam, aby spotkało was coś, co sprawi, że będziecie musieli zrezygnować ze swoich planów, a inni będą was zwymyślać.Powodzenia.
Ja po wyrywaniu zbędnej ósemki wracałem rowerem