Jaki to jest pies?
Bardziej chodziło mi o wagę i rozmiar
...Nie wiem czy masz na celu (jak większość) kolejną dawkę szydery...
Nie odbieraj pytań i wątpliwości forumowiczów jako szydery - sporo osób ma tu niemałe doświadczenie w podróży z sakwami, i tak się składa, że w dużych miastach te doświadczenia są najczęściej negatywne.
Wow! Jak jestem na tym forum od całkiem niedawna, to przez te kilka miesięcy przebuszowałem je dość wnikliwie i powiem szczerze, że na tak odjechany pomysł nie trafiłem ok. 5000 km z psem przez Europę, z malym, jak sama piszesz, doswiadczeniem i bez dokladnego planu trasy - to jest hardkor Szacun jak to zrealizujesz. Ja od siebie radze przemyslec dobrze logistyke, nie jechac calkiem na zywiol - na zasadzie a pojade moze tędy - i przede wszystkim nauczyc sie podstawowych napraw, jak wymiana dętki, rozkucie/skucie łańcucha, wymiana klocków - bez tego ani rusz, chyba, ze bedziesz liczyc jedynie na lut szczescia i pomoc innych. Moznaby bardzo wiele pisac o Twoim pomysle, ale jaki to ma sens. Jesli jest to Twoje marzenie, to je realizuj (co do porad z tego forum, to moga okazac sie dla Ciebie niewzwykle wazne, wiec jesli chcesz, aby Twoja podroz byla jak najmniej inwazyjna - radze brac je pod uwage) Powodzenia!
Co do naprawy roweru- do czasu wyjazdu, chcę w rekordowym czasie skręcać cały rower, a co za tym idzie jestem zmuszona poznać go na wylot i zaznajomić się merytorycznie ze wszystkimi możliwymi usterkami...
to jest temat szukam partnerki/partnera a nie temat "co myślicie o moim pomysle przejechania z psem przez ileś tam miast"