Wszystkie wymienione odcinki od punktu 6 do 10 są właśnie na DW350. Stąd wrażenie, że tego bruku jest tam nie wiadomo ile, jednak matematyka nie kłamie i sumarycznie jest to ok 5km.
Poza tym, ja dużo gorzej wspominam część wschodnią i wydawało mi się, że zachodnia miała dużo lepsze asfalty. A na wschodniej, fragment od Włodawy prawie do Hrubieszowa - czy to nie był sektor asfaltowy przygotowany pod MTB? Zapamiętałem dobre 60-80 km prawie nieprzerwanego świństwa.
Jedyną opcją gdzie dałbym się "namówić" na przejazd trasą na zachodzie jest przejazd pełnej pętli MRDP w 2021.
Cytat: Wilk w 18 Sie 2018, 13:12Weź przykład np. z Emesa. (...) w 2017 ukończył MRDP po ledwie 2 latach doświadczeń w ultra.Albo z Kosmy, który po 2 latach doświadczeń ultra... MRDP wygrał, bijąc rekord trasy o ponad dobę
Weź przykład np. z Emesa. (...) w 2017 ukończył MRDP po ledwie 2 latach doświadczeń w ultra.
może na zachodzie powinniście jechać wałami wzdłuż Odry? Równe, asfaltowe, szybkie DDRy. Jedyny mankament - po niemieckiej stronie
Cytat: Elizium w 21 Sie 2018, 13:17może na zachodzie powinniście jechać wałami wzdłuż Odry? Równe, asfaltowe, szybkie DDRy. Jedyny mankament - po niemieckiej stronie Ale będzie dookoła Polski
Kosma wygrał bo spał w nocy.Emes ty jak pojedziesz jego droga to bedziesz nieżle wymiatał w niedalekiej przyszłości......
O niektórych rejonach można wręcz powiedzieć, że to wynik porządnej niemieckiej roboty, bo Polak do tego ręki nie przyłożył
Te trasy jechałem jedynie na MRDP, gdzie odbiór rzeczywistości jest już spaczony i z tymi 20km mogłem przesadzić, ale 5km to jak dla mnie zdecydowanie zaniżona liczba, ciężko mi uwierzyć bym aż tak się z tym szacowaniem pomylił. A nie ma tego fragmentu na SV, więc nie sposób sprawdzić jak jest w rzeczywistości.
Kosma wygrał bo był najmocniejszy ze wszystkich, jakiej by nie miał strategii noclegowej i tak by to wygrał.
Emes ty jak pojedziesz jego droga to bedziesz nieżle wymiatał w niedalekiej przyszłości......
Myślę, że wbrew powyższej opinii Polacy budowali te drogi... tyle, że na robotach przymusowych....
Maraton może być i nawet dla dwóch chętnych.