No widzisz jaki ten świat jet dziwny bo ja właśnie uznaję, je za bardzo praktyczny.
Nie to żebym bronł Crosso, ale nie ma łatwiejszego systemu wpinania i wypinania niż ten na hak
Sakwy City mają bardzo niepraktyczny system zamykania.
Po to się kupuje drogi i dobry (nie zawsze) sprzęt żeby z niego korzystać. A najczęściej się to robi podczas normalnego życia, dojazdów do pracy, na zakupu itp. No sorki, ale kupowanie Ortliebów po to co by leżały na półce i tylko raz czy dwa razy w roku powąchały świata to nie bardzo mi się widzi. Skoro już je mamy to trzeba korzystać z dobrodziejstw jakie oferują.
Rurki bagaznika pod haki crosso okleja się
Sama nigdy nie miałam Crosso, ale ma takie miki150, używała ich też moja siostra na naszej pierwszej wyprawie.
Cytat: furman w 16 Maj 2018, 10:16No widzisz jaki ten świat jet dziwny bo ja właśnie uznaję, je za bardzo praktyczny.Jest niepraktyczny bo obie klamerki są męskie i nie można ich spiąć ze sobą.
I z takim oto zestawem kupionym za około 15zł przerabiasz system zamykania na praktyczny
Na wyprawy sprzęt powinien być dobry, sprawdzony. Na dojazdy do pracy wystarczy coś taniego.
Po kiego grzyba?