Autor Wątek: Cześć i czołem!  (Przeczytany 426 razy)

Offline Mężczyzna Johnny_n

• Miasto: Bestwina
  • Na forum od: 09.05.2018
Cześć i czołem!
« 9 Maj 2018, 13:28 »
Witam wszystkich serdecznie.

Nazywam się Maciej, przyjaciele mówią mi też Dżony (Johnny). Postanowiłem sobie trochę popisać z Wami, bo bardzo lubię podróżować na rowerze, a tu mnóstwo pozytywnie zakręconych ludzi.  ;) Ostatnio nawet zaliczyłem z powodzeniem pierwszy w życiu ultramaraton: "Piękny Wschód".

Pozdrawiam.
:)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Odp: Cześć i czołem!
« 9 Maj 2018, 17:27 »

Pozdrawiam.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 9 Maj 2018, 18:21 »
Witam.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

« 11 Maj 2018, 08:57 »
Dziękuję.

Z tego co doczytałem, chcielibyście przede wszystkim poznać nowych członków forum od strony rowerowej. Więc może tak krótko o sobie, zanim przejdę do pisania jakiejś relacji.

Jeżdżę na rowerze cały rok, zima nie jest dla mnie żadnym problemem. Robię zazwyczaj ok 10 tys. km na rok. Moje wyprawy zawsze są jednodniowe, bo okoliczności nie pozwalają na nic więcej (rodzina, praca, obowiązki). Jeżdżę wszędzie, tj. po górach, szosowo, po lasach, plaży, pustyni (Błędowskiej), śniegu, czyli wszędzie gdzie się da. Najczęściej robię dystanse pomiędzy 100 - 150 km w ciągu dnia. Czasami jest to ponad 200, a nawet 300 km. Zazwyczaj samotnie, bo jak kot, lubię chodzić (jeździć) własnym ścieżkami. Ostatnio zainteresowałem się ultramaratonami i jeden właśnie zaliczyłem, o czym już wspomniałem wcześniej. Wkrótce kolejny. Co jeszcze? Zdarza mi się startować w zawodach MTB. Zaliczyłem m.in. "Śnieżka Uphill Race", czterodniówkę "Bike Adventure" (a ponoć jeżdżę jednodniowo ;) ) czy zimowy "Fat Bike Race Góry Stołowe". Dodam jeszcze, że po części jestem związany z rowerami zawodowo (częściowo, bo to dodatkowe zajęcie) , ale ponieważ jest tu wyraźny zakaz jakiejkolwiek reklamy, nie będę pisał o tym więcej.

Widzę, że jest tu wątek o ultramaratonie "Piękny Wschód", to może podzielę się też swoimi wrażeniami.

Chyba z grubsza wyczerpałem temat...  :)
"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie i to robi" - A.Einstein

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 11 Maj 2018, 09:11 »
Nie, nie, nie wyczerpałeś. Bestwina to w jakiej gminie? :)

« 11 Maj 2018, 09:15 »
To Powiat Bielski,woj. śląskie, takie przedmieścia Bielska-Białej. ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum