Wiemy już, że waży mniej niż 2 kg, ale nie wiemy ile dokładnie
Problem z nimi to taki że ładowanie takiego power-banku o pojemności powiedzmy 22000mAh (i wiekszych) to nawet 16h!
Cytat: Crazy Horse w 10 Maj 2018, 15:16Problem z nimi to taki że ładowanie takiego power-banku o pojemności powiedzmy 22000mAh (i wiekszych) to nawet 16h!Powerbank z quickcharge i tyle.
Ok. a podaj jakiej mocy masz ten power-bank? Spoko, znam quick'a nawet sprawdza się ale power-banki z quick'em nie są aż tak pojemne jak mój no i na wyjściu nasz USB i 5V - jeszcze jedna przetwornica step-up by dociągnąć do 12V jeśli masz inny sprzęt? Chyba że głębsza ingerencja w elektronikę. edit: a do swojego powerbanku z quick'iem podłączysz awaryjnie lapka czy netbooka? bo ja bez problemu
Wilku 20tys dzielone na najpojemniejsze ogniwa to musi ich być 6szt. Jak mam 8szt i 28tys mAh i twierdzisz że łącząc te same ogniwa (w najlepszym przypadku!) bez obudowy tylko owinięte taśmą są cięższe w stosunku moc-waga?
Jakim cudem? No i przy 20tys mAh przy quick'u ładujesz je 7h a ja 28tys mAh ładuję praktycznie 2h do pełna. Będziesz siedział pod gniazdkiem 7h? Albo "ukradniesz" komuś prąd ze samochodu by podładować powerbank? Bo ja to zrobię