Dzięki! Jednak jak wynika, mam nadzieję, (że jasno) , z tego co napisałem, to kupując bilety z konieczności zapoznałem się ze stroną przewoźnika. Wg. firmy wszystko będzie ok. Może ktoś już jechał z rowerem korzystając z usług filxbusa? Jakie wrażenia? Podzielcie się własnym doświadczeniem.
A jak w praktyce wygląda sprawa bagażu? Jak będę miał 2 duże sakwy, to obsługa potraktuje jak 2 bagaże do luku, czy jak jeden?
rozumiem że te uchwyty mają jakieś porządne zamki
Marek, rozumiem że te uchwyty mają jakieś porządne zamki? Nie ma stresu na każdych światłach w mieście? W dodatku planuję nocną podróż - będę miał na czym jeździć rano? Szy.
Dzięki za pomoc. Jestem pozytywnie zbudowany możliwością wygodnego transportu. Tym bardziej, że Flixbus w taki kulturalny sposób zastępuje pociąg na nieczynnej trasie Kraków-Zakopane. Przejazd mógłby co prawda trwać odrobinę krócej, ale coś za coś. Jeszcze ta rezerwacja, kiedy od razu jak na dłoni widać rowerowe opcje - super.Na razie chce się napisać "Flixbusie, robisz to dobrze", ale może poczekam do powrotu