Autor Wątek: Poszukiwany namiot, waga do 1,00 kg, cena ok 1000 zł  (Przeczytany 9219 razy)

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
Namiot bardzo fajny ale w moim odczuciu podłoga zbytnio odchudzona, po parunastu rozbiciach mam jakieś dziurki w podłodze a nie był to żaden trudny teren. Zobaczymy, jak to dalej będzie. Worek również jest delikatny (chociaż na rowerze to akurat mniejszy problem niż przy wycieczkach pieszych), udało mi się go rozedrzeć wciskając byle jak zwinięty namiot; trzeba się pilnować.
Od ośmiu lat mam starszą wersję tego namiotu. Zawsze rozkładam z dodatkową podłogą, w żadnej z nich dziur nie ma. Korzystając z promocji zamówiłam kilka dni temu nowszą wersję namiotu - wymiary podłogi te same, więc na wszelki wypadek nadal będę zabezpieczać podłogę.

Offline Mężczyzna robertrobert1

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.04.2009

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
To namiot jednopowlokowy.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna MCsubi

• Miasto: Bezdomny menel rowerowy
  • Na forum od: 13.05.2018
Zapomniałeś, że koszty uzyskania tego opodatkowanego dochodu też są już opodatkowane, np. kupujesz paliwo lub alkohol z akcyzą (zależy, czy jedziesz samochodem czy rowerem).

Offline Mężczyzna MCsubi

Dlaczego uważać  na cukier? Żeby nie przefermentował w bidonie i nie stał się alkoholem?

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
No, a w moim namiocie okazało się, że (mimo przecież znaczącej nowości) odkleja się na dość dużą skalę podklejenie szwów, oczywiście skutkując przemakaniem w ulewę. Ale taka fuszerka nie powinna być chyba standardem.

Offline Mężczyzna MCsubi

Niestety jest standardem. Ja dostałem nawet w komplecie klej do tego, ale nic nie przeciekało.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum