Autor Wątek: Łódź - Kraków - Lublin  (Przeczytany 1125 razy)

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
  • Miasto: Lublin
  • Na forum od: 13.01.2012
Łódź - Kraków - Lublin
« 2 Cze 2018, 19:05 »
Hej
Szukam chętnych na przejazd jak poniżej:

1. start - PKP Łódź Widzew 09-06-2018 10:20
2. teoretyczna trasa: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=uapqyjoedsibwsuh
3. dystans: 520km
4. czas brutto na przejazd - 24h
5. samowystarczalność, samoodpowiedzialność, fotka na rynku w Krakowie, współpraca

Jeśli jesteś zainteresowany to o tym wprost napisz, na tą chwilę nie mam kupionych biletów, będę to finalizować we wtorek/środę

PS. temat Rumunii na szybko odłożony na nieoznaczoną przyszłość, nie znalazłem nikogo chętnego a sam nie chcę tego jechać... jeśli rumuński temat jest dla ciebie atrakcyjny to daj znać w jakim terminie byś to pojechał/pojechała - jestem otwarty na propozycje.
« Ostatnia zmiana: 3 Cze 2018, 14:04 login »

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
Odp: Łódź - Kraków - Lublin
« 2 Cze 2018, 20:19 »
W terminie Maratonu Podróżnika chętnch na 500(km)+ w stronę Lublina zbyt wielu  raczej nie będzie.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Mężczyzna MichałD

• Miasto: Jura Krakowsko-Częstochowska
  • Na forum od: 27.11.2013
    • Między Wartą, Pilicą i Nidą
« 2 Cze 2018, 20:59 »
Sugestia w Dolinie Pilicy: jedź Dobromierz - Mrowina - Krzętów - Wola Życińska - Maluszyn - Pukarzów - Grodzisko - Koniecpol
Jest lepsza nawierzchnia i ciekawsza droga niż prawym brzegiem rzeki. Choć trochę Kurzelowa szkoda, ale zdaje się nie jedziesz i tak zwiedzać. Na DW742 i DW794 ruch bywa spory, pobocza praktycznie nie ma.
Kajakiem, pieszo, rowerem między Wartą, Nidą i Pilicą - blog wycieczkowy.

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
« 2 Cze 2018, 21:20 »
Odcinek Wolbrom-Kraków jest bardzo ruchliwy, mniej więcej tak jak krajówka z Krakowa na wschód, ale można wszystko ładnie objechać.

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
« 3 Cze 2018, 14:05 »
dzięki za wskazówki, aktualizacja trasy w pierwszej wiadomości wątku. Jak ktoś się zgłosi możemy odbić tak by dojechać na rynek w Krakowie (opcjonalnie).

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 3 Cze 2018, 17:52 »
W terminie Maratonu Podróżnika chętnch na 500(km)+ w stronę Lublina zbyt wielu  raczej nie będzie.

Dokładnie, chętnych na tak długie trasy na forum wielu nie ma, a ci co są to będą na Podróżniku, więc raczej strata czasu. I z tego samego powodu na Rumunię chętnych nie było. A co do trasy to warto sobie odpuścić DK 79 w całości, to łatwo jest objechać i sporo ciekawszymi trasami, np. koło zamku Krzyżtopór

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
« 10 Cze 2018, 20:46 »
Pojechane, pierwsze w życiu solo i na tą chwilę ostatnie :) zobaczymy co przyniesie nadchodzący tydzień, zdanie zawsze można zmienić ale myślę by po etapie ultrakolarza zostać ultrakibicem :D

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
« 11 Cze 2018, 08:41 »
Pojechane, pierwsze w życiu solo i na tą chwilę ostatnie :) zobaczymy co przyniesie nadchodzący tydzień, zdanie zawsze można zmienić ale myślę by po etapie ultrakolarza zostać ultrakibicem :D

Przestanie boleć (dupa), głowa znowu będzie chciała jechać.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Kobieta hajduczek

• Na forum od: 04.06.2014
« 11 Cze 2018, 16:45 »
Nie strasz  :) Jesteś moją nadzieją na ultrzaki w duecie po powrocie do pełni zdrowia  :)

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
« 11 Cze 2018, 21:52 »
Nie strasz  :) Jesteś moją nadzieją na ultrzaki w duecie po powrocie do pełni zdrowia  :)

nie bój nic...;)
1. do 300km to nie ultra
2. ze startem i metą do 70km od domu to nie ultra
3. jak to powiedział ktoś mądry, dupa już nie boli i czas pokaże... ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum