Autor Wątek: La sonrisa de Sudamérica - Ameryka Południowa tam i z powrotem  (Przeczytany 37293 razy)

Offline Mężczyzna anghan

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 18.11.2013
    • Kwestia Szlaku
Należysz do tej grupy dla, której on powstanie. Podobnie jak wszystkie brakujące ;)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Witojcie!

B. dziękuję za relacje. :)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna anghan

• Kwestia Szlaku

Witojcie!

B. dziękuję za relacje. :)

Będą zaległe relację. Dziękuję, że nadal jesteście z nami. Trudno było wrócić...

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
Trudno. Najważniejsze, że się udało
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
Mam nadzieję, że bez niechcianych dodatków 😀
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Mężczyzna anghan

• Kwestia Szlaku
Od pierwszej możliwej ekspozycji na wirusa minęło 10 dni, od realnej 8. Mówię tu głównie o lotniskach. Na razie niczego po nad nie widać, ale z drugiej strony jaki to sukces :/ i tak nas to wszystkich dopadnie. Wolałbym wiedzieć, że siedząc w domu mam już spokój.

Offline Mężczyzna anghan

• Kwestia Szlaku
Hej,

Półtorej roku nic tu nie napisałem. To w sumie pokazuje jak dobrze nam idzie podsumowanie wyprawy itp. Wprawdzie kilka wpisów powstało, ale... nadal nie skoczyliśmy. Ale ciągle mam nadzieję ;)

W każdym razie... W najbliższą sobotę o 13:10 będziemy na Kolosach. Ma być też on-line. Gdyby ktoś oglądał to będziemy bardzo wdzięczni za opinię. Można szczerze, prosto z mostu, tak najlepiej ;) Dużo widzieliście jak sądzę.

P.S. Trzymajcie kciuki, żebyśmy się tam nie wyłożyli z prezentacją;) Po występie dopiero nadejdzie ulga ;)

Teoretycznie miejscówki, w które jedziemy na piwo ;) są tutaj - https://kwestiaszlaku.pl/rta/
nie jest tego dużo i chyba nie będziemy szaleć. Może do zobaczenia ;)

Offline sicp

• Miasto:
  • Na forum od: 27.05.2018
@anghan - specjalnie wybrałem się na halę  by zobaczyć wszą prezentacje na żywo. Bardzo mi się podobało i super wypadliście. Jedno co bym zmienił to dodał kilka zdjęć gdzie was lepiej widać. Uśmiechnięci na zdjęciach wypadacie świetnie, a takie zdjęcie pojawiło się dopiero w niedzielę, gdy Piotr pokazywał zdjęcia z Islandii. Parafrazując go - przygoda i opowieści każdy odbiera inaczej  i opowiada przetworzone przez swój pryzmat. Wasza prezentacja jest również o was i powinniście się trochę więcej pokazać na zdjęciach. Po za tym nic dodać nic ująć, a wasze zdjęcia są godne podziwu i nie jednego zainspirują do wybrania się w tamte strony. Chyba ponownie wrócę na wasz blog i je pooglądam ;)

Wysłane z mojego BISON przy użyciu Tapatalka

Offline Mężczyzna anghan

• Kwestia Szlaku
@sicp bardzo dziękuję, że napisałeś te kilka słów. Cieszę się, że miałeś możliwość posłuchać tego na żywo. Bardzo dziękuję za Twoją recenzję. Weźmiemy ją sobie do serca jeśli jeszcze gdzieś będziemy mogli wystąpić.

Może faktycznie trochę zagalopowaliśmy się z selekcją zdjęć. Tak bardzo zależało nam by wpleść kilka tematów politycznych, kulturowych i ekologicznych w kanwę tej drogi, że w pierwszej kolejności poleciały te zdjęcia z nami. Miał to nadrobić filmik na początku, ale pomyślimy by trochę wpleść naszych zdjęć w historię ;)

Muszę posprzątać na tym blogu, bo trzeba mieć zacięcie by tam coś teraz znaleźć ;)

Strzeżysz dał czadu na koniec, prawda?

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum