Autor Wątek: NT- Szczecin  (Przeczytany 549 razy)

Offline Kobieta linuś

• Miasto: Lubin
  • Na forum od: 01.01.2018
NT- Szczecin
« 15 Cze 2018, 20:26 »
Na "szybko" gorąca prośba :) za kilka godzin mam zamiar wybrać się do Szczecina, trasę do Witnicy już przejechałam, tutaj nie mam żadnych wątpliwości.
Natomiast moje pytanie -  od Witnicy w stronę Szczecina jak wygląda z asfaltami?  Nakreśliłam mniej więcej ślad który chciałabym przejechać. Proszę o wskazówki  :icon_smile2: :icon_smile2:

https://ridewithgps.com/routes/27805730
To było dla mnie jak olśnienie.

Offline Mężczyzna czerkaw

• We are infinite
  • Miasto: Marianowo
  • Na forum od: 25.02.2013
    • Awesome Nomad
Odp: NT- Szczecin
« 15 Cze 2018, 20:52 »
Przez Szczecin masz drogi rowerowe, a z Gryfina na Niemcy masz płyty chodnikowe lub gdy pojedziesz drogą to bruk, ale przez same niemiaszki masz mały ruch lub asfaltowe drogi rowerowe :)

Offline Mężczyzna michuss

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 28.02.2014
« 15 Cze 2018, 23:43 »
Dużo asfaltów omijasz. To zdecydowanie nie jest trasa na szosowy rower, przynajmniej z tego co widzę w końcówce.

DK31 jest dość mało ruchliwa. Od Morynia możesz pojechać na Chojnę i dalej przez DK. Dla urozmaicenia można skręcić w Gryfinie na Gardno, a tam na rondzie w lewo do Radziszewa. Potem aż do Floriana Krygiera i przez Mieszka I do Centrum.

Ewentualnie jak pisał czerkaw - w Gryfinie na Mescherin i do Polski przez Staffelde, Rossow i Rosówek. 3 km przed Kołbaskowem zaczyna się asfaltowa DDR.

Szkoda, że wcześniej nie dałaś znać ;)

Offline Kobieta linuś

• Miasto: Lubin
  • Na forum od: 01.01.2018
« 16 Cze 2018, 06:45 »
Dużo asfaltów omijasz. To zdecydowanie nie jest trasa na szosowy rower, przynajmniej z tego co widzę w końcówce.

DK31 jest dość mało ruchliwa. Od Morynia możesz pojechać na Chojnę i dalej przez DK. Dla urozmaicenia można skręcić w Gryfinie na Gardno, a tam na rondzie w lewo do Radziszewa. Potem aż do Floriana Krygiera i przez Mieszka I do Centrum.

Ewentualnie jak pisał czerkaw - w Gryfinie na Mescherin i do Polski przez Staffelde, Rossow i Rosówek. 3 km przed Kołbaskowem zaczyna się asfaltowa DDR.

Szkoda, że wcześniej nie dałaś znać ;)

Trasa przełożona na jutro z uwagi na "świetnie" przespaną noc.... ;) dzięki za pomoc !
To było dla mnie jak olśnienie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum