Autor Wątek: Szczecin - Hel, ktoś chętny?  (Przeczytany 820 razy)

Offline Kobieta Echolokacja

• Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski
  • Na forum od: 25.06.2018
Szczecin - Hel, ktoś chętny?
« 25 Cze 2018, 16:24 »
Hey. W terminie między 21 lipca a 5 sierpnia 2018 wybieram się na 6-8 dniowy wypad rowerem po naszym wybrzeżu: od Szczecina po Hel. Dokładny termin wyjazdu do ustalenia. Tempo jazdy zróżnicowane zależne od nawierzchni, "pod górkę czy z górki", widoków wokół, nastroju i "kondycji" po wcześniejszym wieczorze😜. Jeśli ktoś zainteresowany dołączeniem ...

P.s. Jestem z województwa świętokrzyskiego i planuję jazdę pociągiem do Szczecina a potem również pociągiem z Helu.
P.s.2. Trasa do 670 km. Od około 70 do 140 km dziennie. Poszczególne dni do ustalenia. Biorę pod uwagę również modyfikację trasy.
P.s.3. Jestem kobietą, która pierwszy raz decyduje się na trasę "w ciemno ku przygodzie", ale jak nie teraz to kiedy ;)

Offline Mężczyzna docent161

• Miasto: KWA ....
  • Na forum od: 06.05.2018
Odp: Szczecin - Hel, ktoś chętny?
« 25 Cze 2018, 21:56 »
Brawo najważniejsza to decyzja ja jestem świeżo po pokonaniu tej trasy ale z drugiej strony od Gd. do Sw. bez nawi  tylko po szlaku r 10  :D

Offline Mężczyzna Damian80

• Miasto: łódzkie
  • Na forum od: 26.11.2017
« 27 Cze 2018, 22:37 »
Rozważałem ostatno o rowerowym tripie  wzdłuż wybrzeża, myślałem o trasie Świnoujście -Hel.  Ale początek w Szczecinie też brzmi dobrze.

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
« 28 Cze 2018, 21:27 »
Sądząc po zaplanowanych odległościach, to plażą sobie wiele nie pojeździsz ;P

Offline Kobieta claudiya

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 08.07.2018
« 8 Lip 2018, 23:49 »
Hej :) i jak tam, znalazłaś towarzysza? :) ja planuję dokładnie tą samą trasę ale nie mam jeszcze ustalonego terminu, myślałam o początku sierpnia - ale jeszcze nie mam klepniętego urlopu :) mogłybyśmy się zgadać!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum