Autor Wątek: Dookoła Polski - do 30 km od granic  (Przeczytany 567 razy)

Offline Mężczyzna kosik1311

• kosik1311@wp.pl
  • Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 11.03.2018
Dookoła Polski - do 30 km od granic
« 2 Lip 2018, 17:43 »
Dookoła Polski lipiec-sierpień
- Witam, mam na imię Darek mam 27 lat, Gdańsk.
- Planuję objechać dookoła Polskę (poruszanie się maksymalnie 30 km od granicy (z małymi wyjątkami),
- Punkt startowy Gdańsk, 10 lipca i poruszać się będę w kierunku przeciwnym niż wskazówki zegara.
- Średni dzienny dystans 100 km,
- Noclegi w namiocie, Choć dopuszczam też możliwość nocowania w np. jakimś schronisku/pensjonacie/hotelu lecz nie więcej niż raz na tydzień.
-  sposób spędzania czasu (pochłanianie przestrzeni i widoków 80%/ zwiedzanie miast 20% )
- podejście do deszczu jest takie, że jak ma padać cały dzień to jedziemy.
- Preferowane drogi: utwardzone, mniej ruchliwe.

Co do poszukiwanego partnera to preferowane osoby w zbliżonym wieku czyli (22-32) pozytywne, uśmiechniete.
Zapraszam też do kontaktu, jeżeli ktoś chciałby przejechać tylko jakiś odcinek ;)

Email: kosik1311@wp.pl

Pozdrawiam
Darek

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

email: kosik1311@wp.pl

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
- Punkt startowy Gdańsk, 10 lipca i poruszać się będę w kierunku przeciwnym niż wskazówki zegara.

Nie wolisz w przeciwnym kierunku z większym prawdopodobieństwem wiatru w plecy? Z Gdańska na zachód to chyba cały czas w mordęwind będziesz miał?

Offline Mężczyzna kosik1311

• kosik1311@wp.pl
  • Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 11.03.2018

Nie wolisz w przeciwnym kierunku z większym prawdopodobieństwem wiatru w plecy? Z Gdańska na zachód to chyba cały czas w mordęwind będziesz miał?
Niestety nie, ponieważ jak starczy mi czasu, to chcę  więcej pojeździć po Suwalszczyźnie, a jak jeszcze będzie czas to chcę objechać Mamry i Śniardwy. Dlatego taki kierunek obrałem.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

email: kosik1311@wp.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum