Autor Wątek: tandemem z przyczepką z Bochni do Nowego Targu 29.06 do 02.07.2018  (Przeczytany 6050 razy)

Offline Mężczyzna janekorka

• Miasto: bOCHNIA
  • Na forum od: 12.07.2018
Witam.
Po zmontowaniu lawetki rowerowej udało mi się uzyskać zgodę małżonki na wyjazd z synem naszym zestawem. Pierwotnie plan zakładał dojazd do Zakopanego, jednak nie dałem rady. Skończyliśmy w Nowym Targu, bo syn miał obiecane baseny termalne , więc trzeba było się streszczać. Starałem się wybrać mało ruchliwą trasę i przy okazji ładną widokowo. Wydaje mi się , że była taka, ale góry też dały się poczuć w nogach, tym bardziej na takim zestawie.

Nie mam czasu aby się jakoś dużo rozpisywać na temat tej wycieczki, myślę , że filmik oddaje klimaty tego wyjazdu. Ja jestem bardzo zadowolony i bogatszy o nowe doświadczenia i spostrzeżenia. Myślę, że następnym razem większość naszego bagażu będzie na bagażnikach a na przyczepce sam rower krzysia. Chciałbym to sprawdzić jak będzie. W głowie rodzą się kolejne plany wycieczkowe w takim zestawie , ale zobaczymy , czy będzie czas na to .

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 12 Lip 2018, 06:47 dudi »

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
fajnie, że jeździsz, najważniejsze.
Jednak trochę chyba dużo rzeczy masz, albo wyglądają tak jakby ich tyle. Może to kwestia rozlokowania?

Offline Mężczyzna janekorka

• Miasto: bOCHNIA
  • Na forum od: 12.07.2018
Rzeczy nie było dużo: dwie torby , namiot , karimata. Gdybym miał osłonięte od wnętrza przyczepki koła to inaczej bym mógł bagaże rozlokować, a tak to prawie piętrowo wyszło. Z tym , że na samej górze była karimata. Nie mam czasu aby cokolwiek z tym robić. Może przed następnym jakimś wyjazdem.
Pozdrawiam

Tagi: dzieci małopolskie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum