Autor Wątek: [5000 zł] Czy warto kupić chwalbe BMC Teamelite 03 three?  (Przeczytany 1385 razy)

Offline kubagry4

• Miasto:
  • Na forum od: 12.07.2018
Witam, rekreacyjnie jeżdzę na rowerze w terenie górskim. Chciałbym zmienić rower, pewien Pan w sklepie rowerowym polecił mi BMC Teamelite 03 three. Pytanie czy jest to rower warty swojej ceny i godny uwagi? We własnym zakresie znalazłem też rower Cube (linki poniżej). Proszę o odpowiedź i ewentualnie doradztwo czegoś w granicach 5000 zł ;)

[ciach]/produkt/crosscountry-teamelite-03-three/

[ciach]/rowery-gorskie/44721-rower-cube-reaction-pro-29-black-n-red-2018.html#/272-wariant-17
« Ostatnia zmiana: 13 Lip 2018, 06:54 dudi »

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Witam, rekreacyjnie jeżdzę na rowerze w terenie górskim. Chciałbym zmienić rower, pewien Pan w sklepie rowerowym polecił mi BMC Teamelite 03 three. Pytanie czy jest to rower warty swojej ceny i godny uwagi? We własnym zakresie znalazłem też rower Cube (linki poniżej). Proszę o odpowiedź i ewentualnie doradztwo czegoś w granicach 5000 zł ;)

Nie, to totalny szajs, skoro takich tanich spamerów do reklamowania zatrudniają  ;)

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Nie, to totalny szajs, skoro takich tanich spamerów do reklamowania zatrudniają

Pomijając już to, to rower w takiej konfiguracji powinien kosztować raczej 3500, maksymalnie 4000, a nie 5500 ;)

Offline kubagry4

• Miasto:
  • Na forum od: 12.07.2018
Nie, to totalny szajs, skoro takich tanich spamerów do reklamowania zatrudniają  ;)

Spamerów? wszystko u Ciebie dobrze?

Możecie mi polecić coś innego do 5k?

Offline Mężczyzna poziom

• Miasto: ELW
  • Na forum od: 11.12.2016
Spamerów? wszystko u Ciebie dobrze?

Wiesz...wyglądał Twój post jak próba reklamy. Pierwszy raz piszesz na forum i zamiast się przywitać w dziale przywitań to od razu dajesz post z linkiem do jakiegoś roweru. Czaisz?

No, witam na forum :)
"Never argue with idiots"

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Jeśli jeździsz jedynie rekreacyjnie, to nie musisz wydawać na rower 5k, możesz kupić taki za 3 albo 2,5 i nie zauważysz różnicy. Resztę kasy wydaj na piwo albo na wyjazdy

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Wiesz...wyglądał Twój post jak próba reklamy. Pierwszy raz piszesz na forum i zamiast się przywitać w dziale przywitań to od razu dajesz post z linkiem do jakiegoś roweru. Czaisz?

Bo to jest klasyczny spam, tworzenie wątku z nazwą konkretnego produktu w tytule i to w pierwszym poście tutaj.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Pan w sklepie rowerowym polecił mi BMC Teamelite 03 three.
Na o drugi pan odciął mnie od wujka Google, zatem pytam grzecznie na forum podróżników rowerowych o niszowy produkt, który z zastosowaniem turystyczno-podróżniczym ma wątpliwe powiazania. Jednak zestawiam go z jednym z bardziej popularnych w tej kategorii Cube Reaction, ale przypadkiem psuje link do tego drugiego. Ciekawe czy na innym dużym forum rowerowym nie znajdziemy podobnego tematu?

Mi to imponuje.

Widać, ze spam ulega Darwinizmowi i ewoluuje. Przestaje być tak prymitywny. Teraz to jest Level 2. 
Doceń zatem Wilku finezję, a nie tak toporkiem

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna piet

• Miasto: Tu i tam
  • Na forum od: 25.12.2014
Całkiem fajny budżet na rower. W tej cenie można wyrwać naprawdę fajny sprzęcik.
Jeżeli ma to być rower do zadań specjalnych, to proponuję sprawdzić jeszcze ten tutaj: https://www.dadelo.pl/rower-haibike-greed-hardseven-3-0-pd17669/?v_Id=122009

W zasadzie to ma wszystko, co rower górski, MTB powinien posiadać i jest przy tym stosunkowo lekki i wytrzymały.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum