Na 20 km będziesz przejeżdżał 10 km od mojego podwórka
Tereny (na wschód od A1) są mi mocno znane i lubiane. Bardzo lubię drogę Radomsko - Końskie - Ruski Bród. Niestety na ten termin mam inne plany... W Kozienicach na ul. Głowaczowskiej jest zakaz jazdy rowerem i alternatywna ścieżka z kostki, ale to tylko jakiś 1 km.
Jako lokals proponuję objechać Kozienice od lewej. Powiedzmy na rondzie w Gniewoszowie kierunek Chechły-Czarnolas-Garbatka Letnisko-DK79-rondo w Aleksandrówce Kozienicach- Stanisławice- Stanisławów- Brzóza i dalej po śladzie. Kilometraż pewnie podobny drogi dużo lepsze, tereny ładniejsze i omijasz ścieżkę w Kozienicach. No i wtedy przejeżdżasz 50 metrów od mojego podwórka. Hehehe
No i droga przed Janowcem powiedzmy 490 - 505 km u Ciebie ma bardzo fatalną nawierzchnię.
Albo inaczej, jeśli chcesz koniecznie rąbnąć 500 w towarzystwie to zapraszam do mnie (30 km od Puław) samochód zostawiasz na podwórku. Jedziemy trasę
https://www.gpsies.com/map.do?fileId=jyboyhpcnpnmjfgq510 km z wplecionym nowym kawałkiem BBT jakieś 230 km od Pk Łowicz do Pk Opatów.