Autor Wątek: Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów  (Przeczytany 1345 razy)

Offline Mężczyzna JARON

• Miasto: Dąbrowa Górnicza
  • Na forum od: 09.03.2010
Witam i pozdrawiam wszystkich cyklistów.
Na imie mam Jarek i postanowiłem zalogować się na tym fajnym i interesującym forum.
Po przeczytaniu kilku linków stwierdzam,że to bardzo dobre wirtualne miejsce,aby dowiedzieć się sporo na temat jaki mnie ostatnio pochłania bez reszty.
Od jakiegoś roku bowiem,stałem się posiadaczem najzwyklejszego "górala"(po dłuższej przerwie) i teraz wciąż moja pasja rowerowa rozwija się.Jednak po jakimś czasie stwierdziłem że najbardziej ukierunkowałem się na "sakwiarstwo".Teraz przez zimę zgłębiam wszelkie tajniki tej możliwości spędzania wolnego czasu aby wiosną wyruszyć w bliższe na początku trasy,ale później mam nadzieję i na dłuższe wypady.
Poprostu,lubię sobie pojeździć na rowerze...
MERIDA CROSSWAY TFS 800 V <->         TORPADO-T560 SUV99 FULL <->       KOLARZÓWKA PEUGEOT

Offline ivnn78

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 04.01.2010
    • http://www.flickr.com/photos/przemeklis/
witaj Jaron :)
"Zdrowy rozsądek to zbiór uprzedzeń nabytych do osiemnastego roku życia. "  Albert Einstein

Offline ejbor

• ewa&janusz
  • Miasto: Mazury Garbate
  • Na forum od: 01.01.2010
Witamy...
Pozdrawiamy wiosennie....już od tygodnia na Mazurach żurawie "nadają" wiosenny hejnał :)

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
Witaj :D
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
cześć!
nie ma co specjalnie zgłębiać tajników sakwiarstwa.... wsiada się na rower i wio! Już był tu jeden taki co chciał się dobrze przygotować i w końcu jakoś po roku przygotowań zwątpił i został w domu :P ruszać pedały!  :lol:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna JARON

I to święta prawda :) mimo baaardzo późnej wiosny i po mimo tego że nie lubie białego koloru :D to zwiedzam okolicę i staram się jeździć jak tylko mam czas bez względu na pogodę.Jednak na dłuższe wyprawy,choćby całodniowe to jednak pogoda przydałaby się zdecydowanie przychylniejsza.Tym bardziej że najcześciej jeźdze z 10 letnią córką.
MERIDA CROSSWAY TFS 800 V <->         TORPADO-T560 SUV99 FULL <->       KOLARZÓWKA PEUGEOT

Offline sumdetective

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 14.03.2010
no to podobnie jak ja :)-  to z ta corka ... tylko moja pociecha ma niecale 6... czesc i powodzenia w przygotowaniach!
Dlaczego rower? ... bo ma dwa kólka.

Robert

• Gość
witam oglądam prognozę pogody i może spotkamy się na drodze w weekend

Offline Mężczyzna JARON

Cytat: "sumdetective"
no to podobnie jak ja :)-  to z ta corka ... tylko moja pociecha ma niecale 6... czesc i powodzenia w przygotowaniach!

Moja już robi kartę rowerową w szkole a pod koniec lipca wysyłam ją na obóz rowerowy do Czech.Ona się doczekać nie może a ja zaczynam się obawiać bo to jej pierwszy taki wyjazd(poza zieloną szkołą)na razie będziemy trenować na ile mi praca pozwoli.Nawet specjalnie w lutym zapisalismy się do PTTK-u (sekcja oczywiście kolarska)

Offline Mężczyzna JARON

Cytat: "Robert"
witam oglądam prognozę pogody i może spotkamy się na drodze w weekend

Witaj Robercie,może tak się też przytrafić.W sobotę planuje z córką pogorię 3 i 4 wziąć w ósemkę :) .Ale czy wypali to zobaczymy.

Robert

• Gość
tak pogoria to dobre miejsce spokojnie i bespiecznie

Offline Mężczyzna JARON

Racja,miasto zadbało o to,że można z dzieckiem spokojnie i bezpiecznie pojeździć na rowerze.Pogorie i ich szlaki dookoła nich to idealne miejsca na taklie wypady rodzinno-sielankowe :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum