Przez tą Biel to wyjątkowo dziadowski asfalt jest.
Potwierdzam, że kawałek przez Okółek to żwirówka i miejscami bardzo nieprzyjemny, zwłaszcza dla szosówki piach. Trekiem, zwłaszcza później w okolicach Dworczyska, było "niezbyt przyjemnie" Asfalt, o którym mówią chłopaki jest rzeczywiście dziadowski. A z tej Strzelcowizny dalej gdzie?
Ogólnie chcę skończyć gdzieś w okolicach Drohiczyna, lub dalej w kierunku na Warszawę.
Od Strzelcowizny do Gorczycy masz nowy (no prawie) asfalt. Do Mikaszówki później z kolei stary A czemu piszesz, że dwa razy tą samą drogą będziesz zasuwał? Masz jeszcze opcję przez Mołowiste w jedną stronę - asfalt - ale to pewnie wiesz ze StreetView
Cytat: menel w 7 Sie 2018, 13:57Ze dwa lata temu kładli asfalt do Mikaszówki, więc może położyli.Cytat: menel w 7 Sie 2018, 13:57Ze dwa lata temu kładli asfalt do Mikaszówki, więc może położyli.Cytat: RODDOS w 7 Sie 2018, 13:26Ogólnie chcę skończyć gdzieś w okolicach Drohiczyna, lub dalej w kierunku na Warszawę.Celuj w Małkinię. Tam są już Mazowieckie. I dobre lody kulkowe na stacji.To mnie zachęciłeś. Zresztą Małkinię mam niezaliczoną...
Ze dwa lata temu kładli asfalt do Mikaszówki, więc może położyli.Cytat: menel w 7 Sie 2018, 13:57Ze dwa lata temu kładli asfalt do Mikaszówki, więc może położyli.Cytat: RODDOS w 7 Sie 2018, 13:26Ogólnie chcę skończyć gdzieś w okolicach Drohiczyna, lub dalej w kierunku na Warszawę.Celuj w Małkinię. Tam są już Mazowieckie. I dobre lody kulkowe na stacji.To mnie zachęciłeś. Zresztą Małkinię mam niezaliczoną...
Ze dwa lata temu kładli asfalt do Mikaszówki, więc może położyli.Cytat: RODDOS w 7 Sie 2018, 13:26Ogólnie chcę skończyć gdzieś w okolicach Drohiczyna, lub dalej w kierunku na Warszawę.Celuj w Małkinię. Tam są już Mazowieckie. I dobre lody kulkowe na stacji.
Każdy ma swoje cele Ta krajówka rzeczywiście jest przyjazna Ani się obejrzysz jak przelecisz Pozdrowiska i powodzenia na trasie