Gdy ściągam ślady przez aplikację, pojawia się pytanie, ślady czy ślady ze zdjęciami - ciągle nie mogę wymyślić jak zrobić zdjęcie tym urządzeniem.
ale jak szukam to nie mogę znaleźć tych pulsometrów
Bateria trzyma długo - na Grassorze miałem włączony zapis (bez korzystania z BT) non stop przez 23 godziny i nie wyczerpała się.
Czy sa jeszcze jacyś użytkownicy loggerów, którzy są z nich zadowoleni i mogą coś polecić? Interesuje mnie coś na paluszki AAA bądź AA. Prosty w użytkowaniu tj. klikam start rejestru klikam drugi koniec i przycisk wyłącznika
DO NOT use rechargeable batteries to avoid malfunction. Using only alkaline batteries is recommended.
Niestety z moich obliczeń wyszło, że GPSport nie wytrzymał 18 godz
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
CytujDO NOT use rechargeable batteries to avoid malfunction. Using only alkaline batteries is recommended.
(Pentagram Pathfinder P3106).Niestety, tu trochę kłopot - potrzebna jest aplikacja GPS Photo Tagger, wg mojej wiedzy bez niej nie da się zgrać śladu. Aplikacja, oczywiście, pod Windows.Aplikacji towarzyszą (nie częściej niż raz w roku) dodatkowe problemy, o których pisałem TUTAJ.Problemy do pokonania, ale na jakąkolwiek pomoc producenta w tej kwestii nie ma co liczyć.
Sugeruję użycie funkcji Pomoc->Uaktualnienie oprogramowania
trzeba tylko podstawić odpowiedni model urządzenia, bo mojego nie ma.
Cytat: kolega_na_fullu_;-) w 18 Kwi 2013, 23:25Niestety z moich obliczeń wyszło, że GPSport nie wytrzymał 18 godzz moich obserwacji wynika, że gpsport działa przez różny czas w zależności od tego co mamy na wyświetlaczu. najbardziej prądożerny jest chyba ten ekran standardowy z aktualną prędkością.w sobotę jechałem z opcją jazdy po śladzie. od 9 do 17 zeszła tylko jedna kreska. także różnie to bywa ;-)